T tugce34 Ziyaretçi 31 Ağustos 2009 Konu Sahibi tugce34 #1 dizimin altından itibarn bacak kemiklerim yanlamasına gidiyo ve buda bacaklarımın aralarında boşluklar oluşturuyo.kemik şekillenir mi bildiğiniz bişeyler warsa yazın acil yardım lütfen :sinifsinif: mafoldumben senağlama
dizimin altından itibarn bacak kemiklerim yanlamasına gidiyo ve buda bacaklarımın aralarında boşluklar oluşturuyo.kemik şekillenir mi bildiğiniz bişeyler warsa yazın acil yardım lütfen :sinifsinif: mafoldumben senağlama
E emdev Ziyaretçi 31 Ağustos 2009 Konu Sahibi tugce34 #2 valla cnm bilmiyorum ama gülşende öyle biliyosun ve çok beğenilen bir kadın.opuyorumnanaktankendinle barışmayı denesen :1hug:
valla cnm bilmiyorum ama gülşende öyle biliyosun ve çok beğenilen bir kadın.opuyorumnanaktankendinle barışmayı denesen :1hug:
olgu35 ölümden başkası yalan Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2009 3.363 5 5 Eylül 2009 Konu Sahibi tugce34 #3 Estetik Plastik Cerrahi uzmanına danışabilirsiniz sanırım.bencede kendinizle barışmayı deneyin,kendinizi üzmeye değecek büyük bir sorun değil bu.a.s.
Estetik Plastik Cerrahi uzmanına danışabilirsiniz sanırım.bencede kendinizle barışmayı deneyin,kendinizi üzmeye değecek büyük bir sorun değil bu.a.s.
kacakkiz86 Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2010 1.004 0 2 Temmuz 2010 Konu Sahibi tugce34 #4 3 aylık bir tedaviyle bunu düselte biliyorlar ama sonra bacakalrda ne olur bilemem