- 30 Ağustos 2010
- 27
- 0
- Konu Sahibi beyaz toprak
aynı şey bende de var
yazın gidiyor ( güneşin etkisiyle ) yazın batıklarım da geçiyor ne hikmetse :/
yazın gidiyor ( güneşin etkisiyle ) yazın batıklarım da geçiyor ne hikmetse :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tavuk yolunmuşmuu Evet yaa aynı görüntü bendede oluyo ama nedeeen,,neyse bnun için bacak spreyleri var onlar işe yarıyo pürüzsüz bi nevi bacak makyajı yapmış oluyosunuz,yada
bacaklarınızı temizledikten sonra, özellikle, tüylerin yeniden çıkma aşamasında, kılların düzgün çıkmaması sonucu bacaklarda, kötü ve pürüzlü bir görüntü meydana gelir. Tıpkı tüyleri yolunmuş tavukların derilerine benzer. Ne yaparsanız yapın her tüy çıkma döneminde bu durum tekrarlanır durur. Peki ne yapmak gerekir ?
öncelikle, her duş alışınızda, bacaklarınızı kese ile, keseleyerek, ölü derilerin atılmasını sağlamanız gerekir.
Daha sonrası için ise ; limon suyunu ve susam yağını karıştırın.bacaklarınıza sürün. Bu uygulamayı, haftada 1 kere yapın. Kısa sürede, bu sorununuza derman olacaktır ve bacaklarınız istediğiniz gibi hoş, pürüzsüz görünüme kavuşacaktır.
canım miktarlarını yazmamışsın ne kadar susam yağı ne kadar limon suyu konulması gerekli
tavuk gibi yolarsanız öyle olur işte bende tüy dökücü kullanııyorum ve cok az tüy vardır zaten
almasamda belli olmuyor
hele üst bacak sıfır tüy
O görüntü kozmetikten kaynaklanıyor. Sally hansen sprey corap sıkıyorlar ve bacakları pürüzsüz görünüyorTvde gördüğümüz kadınların bacakları kolları her yeri pürüzsüz sanki anadan doğma kıl yok kadınlarda ben onları merak ediyorum ne yapıyolar acaba
ben hiç biçözüm bulamadım bu iştee:)) gözenekleri belli oluyor? bundans öz ediyosnz dimi ? bazıları batık şeklinde çıkıyoo
yeni ağda yapmış olsam bile hiç pürüssüz olmuyo..
çok kötü bi durumm..
beyaz tenliyim ve daha çok belli oluyoo denizde yanında belli olmuyoo çünkü püf..