Merhaba son durumunuz nedir :)merhaba bayanlar. bu problemi 2-3 yıl kadar ciddi bir şekilde yaşadım malesef ki bacaklarımda özel bölgemde ve koltuk altlarlarımda. son 1 yıl içinde o ladar kötü görünüyorlardı ki artık kafayı bozmuştum gitmediğim doktor kalmamıştı izmirde antalyada. tedaviler sonuç vermiyordu hatta daha kötü görünüyorlardı gittikçe. bir profesör hidradenit süpürativa hastası olduğumu söylediğinde yıkılmıştım. internetten bakabilirsiniz çokk çok zor bir hastalık. daha sonra içim rahat etmedi ve son bir profesör daha buldum ve bi rahatsızlığımın olmadığını tamamen cildimin yatkınlığı olduğunu söyledi. ve gittiğim bütün doktorlar acilen lazer epilasyon yaptırmam konusunda hemfikirdi. birgün gezme amacıyla şirinceye gittiğimde el yapımı sabunların meşhur olduğunu öğrendim ve onları incelerken ardıç katranı sabununun dermatolojik özellikleri olduğunu öğrendim. çok bi umudum olmayarak almıştım artık denemediğim şey kalmamıştı zaten. o sabun bana inanılmaz bir şekilde iyi geldi yaralar birkaç günde iyileşiyor ve renkleri sönüyordu. şuan lazere de gidiyorum ve yaralar ve izleri büyük ölçüde azaldı. 1 ay kadar bir süre içinde gözlemledim. paylaşmak istedim yıllarca internette böyle derdi olup çözüm bulan herkesin yaptığını uygulayıp hiç bi sonuç vermezken tesadüfen alınmış bir sabunun bu kadar iyi geliceğini tahmin etmezdim. o kadar mutluyum ki artık utanıyordum sosyal hayatıma ilişkilerime günlük hayatıma bile yansıyan bir sorun olmuştu psikolojik olarak çok kötü hissediyordum istediğim şeyleri giyemiyordum denize bile gidemiyordum. en kötüsü de kimseyle paylaşamamaktı sanırım. aah ah neler neler denedim kremler limonlar sirkeler yağlar keseler maskeler aleo veralar gittiğim doktorlar harcadığım paralar yaptığım tedaviler... anlayabildiğim şey herkeste farklı etki yaptığı. bir başkasına iyi gelen şey size iyi gelmeyebiliyor size tavsiyem sabırlı olun ve herşeyi deneyin. yaralarınızla oynamayın diyicem ama çook çok zor olduğunu biliyorum elinize hakim olun :) ben dermanımı bu sabuna ve lazere borçluyum. lazer gerçekten önemli doktor kontrolünde ve uzman kişilere yaptırın lüften etrafta sağlığınızı ticarete dökmüş o kadar yer varken ucuzuna kaçarken daha kötü durumlarla karşılaşmayın derim. şuan evimde 30 kadar ardıç katranı sabunu var el yapımı internetten rahatlıkla bulabiliyorsunuz. eğer bir gün bunlardan kurtulursam insanlarla paylaşıcam eminim ben gibi çare arayan çok kız vardır diyordum. o gün bugündür kızlar :) çok ciddi seviyede netice aldım son 1 ay içinde sadece bunları yaparak. inşallah sizin için de faydalı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?