- 16 Haziran 2010
- 10
- 0
- Konu Sahibi yaseminada
mrb kızlar. forumu gezdm ancak buna rastlayamadım. bende hızlı büyümeden dolayı bacaklarımda dizlerimde catlaklar var. bunları nasl gecıreblırm. bi fikri olan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Çatlaklar;nedenleri ve çözümleri" bu başlıkta yeterinde bilgi var canım :) Ben contractubex jel'i şiddetle öneriyorum,konu da açmıştım zaten.Benimde bu nedenle çatlaklarım oluşmuştu ama şimdi eser kalmadı.Kesinlikle kullan derim ama doktora gitsen de hiç fena olmaz.Sonuçta diz bölgende utancak birşey de yok.Bu jel'i de yazdırabilirsin gerçekten süper
canım ben de contractubex jel kullanmıstım dikiş izim icin.. o ameliyat izleri icin bir krem degil mi yani sana doktor mu önerdi yoksa sen deneyip faydasını mı gördün? bi de nasıl uyguluyorsun kısaca anlatır mısın o jel soyuluyor uyguladıktan sonra yıkıyor musun vs? bn de çatlaklardan müzdaribim de tşkler :çok üzgünüm:
"Çatlaklar;nedenleri ve çözümleri" bu başlıkta yeterinde bilgi var canım :) Ben contractubex jel'i şiddetle öneriyorum,konu da açmıştım zaten.Benimde bu nedenle çatlaklarım oluşmuştu ama şimdi eser kalmadı.Kesinlikle kullan derim ama doktora gitsen de hiç fena olmaz.Sonuçta diz bölgende utancak birşey de yok.Bu jel'i de yazdırabilirsin gerçekten süper
deneyen varmı bende kullanmak istiyorumKızlar taze taze eczacı arkadaşımdan aldığım bilgiye dayanarak yazıyorum
-İlaç eczanelerde bulunuyormuş
-Vücuttaki izleri yok etmeye yarıyormuş
Fiyatına gelince Reçetesiz satılıyor ve ; 60 TL imiş
Sonuç olumlu mu derseniz Deneyip görces :))