bitli papatya Nirvana Kayıtlı Üye 29 Nisan 2007 315 0 18 Ocak 2010 Konu Sahibi bitli papatya #1 merhaba arkadaşlar benim uuzn süredir bacakarımda morluklar çıkıyordu ama şu sıra kollarımdada çıkmaya başladı.ve büyük büyük çıkıyor.böyle bir sorunu olan varmı?
merhaba arkadaşlar benim uuzn süredir bacakarımda morluklar çıkıyordu ama şu sıra kollarımdada çıkmaya başladı.ve büyük büyük çıkıyor.böyle bir sorunu olan varmı?
S sensizmiasla Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2009 66 1 18 Ocak 2010 Konu Sahibi bitli papatya #2 Allah korusun ihmal etme istersen arkadaşım hemen bi doktora görün başka ne gibi şikayetlerin var?
bitli papatya Nirvana Kayıtlı Üye 29 Nisan 2007 315 0 20 Ocak 2010 Konu Sahibi bitli papatya #3 sağol canım yaa.halsizim rengim falan soluk.kafam bir acaip.dönmüyorda sanki boşlukta gibi.birde uykum varrr.ne çok şikayetim varmış:))))
sağol canım yaa.halsizim rengim falan soluk.kafam bir acaip.dönmüyorda sanki boşlukta gibi.birde uykum varrr.ne çok şikayetim varmış:))))
nurrose ........... Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2007 1.840 8 40 25 Ocak 2010 Konu Sahibi bitli papatya #4 bitli papatya .!.: sağol canım yaa.halsizim rengim falan soluk.kafam bir acaip.dönmüyorda sanki boşlukta gibi.birde uykum varrr.ne çok şikayetim varmış:)))) Genişletmek için tıkla... ben buna benzer bir hastalık geçirdim,aynısı sende olur mu bilemiorum ama trombosit sayın az olabilir,hemen doktora git eğer bu dediğim gibiyse yakında kanamalar olacaktır düşüş hızlıysa
bitli papatya .!.: sağol canım yaa.halsizim rengim falan soluk.kafam bir acaip.dönmüyorda sanki boşlukta gibi.birde uykum varrr.ne çok şikayetim varmış:)))) Genişletmek için tıkla... ben buna benzer bir hastalık geçirdim,aynısı sende olur mu bilemiorum ama trombosit sayın az olabilir,hemen doktora git eğer bu dediğim gibiyse yakında kanamalar olacaktır düşüş hızlıysa