Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli EpilasyonBacak ve Koltuk Altında İğneli Epilasyon Seans Araları Ne Kadar Oluyor ?
Genelde İğneli epilasyonda yüz bölgesi ile bilgiler daha fazla. Yüz bölgesi dışında 2 uygulama arası ne kadar oluyor ? Bitirenlerler varsa toplam ne kadar sürede bitti ?
Kendim cevabını bulduğum için yazıyorum. 1 Ay içinde tüm kıllar döngüyü tamamlayıp çıkarmış. Yani çabuk bitsin isterseniz 1 ay sonra diger seanslar başlayabilir.
ben cuma günü koltukaltımı iğneli yaptırdım her 2 kolum 70 küsür dk sürdü... daha öncesinde 6 seans lazer yaptırmıştım,benim koltukalım çok yogun vede gürdü lazer sayesinde inceldi vede azaldı...artık ince olanlara lazerin fayda etmiceni düşündüm iğneliye başladım....
bu ayın sonuna doğru genitale gidicem ondan çok korkuyorum bide iyleşme süreci nasıl olur bilmiyorum:18: epilasyoncu adetin bittikten sonra gel dedi 2 3 gün sonra adet olucam için yaptıramadım bu arada 7 seansda alex lazere gitmiştim inceltmekten başka bi b... yaramadı
alex ve ıplde cıkabiliyomus tekrardan kıllar ama iğnelide kesin olarak cıkmıyormus bende iğneli istiyorum aslında şuan ıpl yaptırıyorum iğneliyi farklı bi bölgede denemek istiyorum.bir yerde buldum tüm vücut bitme garantili 1 250 tl diyodu vitrinde görüşmedim yani yüzyüze karar verebilsem görüşcemde cokmu acıyor.en acılı epilasyon olarak duymustum ama en kalıcı olan aynı zamanda kalıcılık için bu acıya katlanabilirim ama birde o ignelerin girip cıktıgı bölgelerde noktacıklı izler kalırmı kafam cok karısık.deneyenler tavsiye istiyorum.
pazartesi genitale gidicem:18: çok korkuyorum önce uyuşturucu yapmadan denicem üst tarfa dayansam bile, alt bölgelere dayanmam imkansız,ağda yaoarken bile o kadar acıyoken,iğnelidene olucak bilemiyorum bakalım ne olcak:18:
ben koltuk altına yaptırıyorum lazerdan arta kalanları toparlatmak amaçlı ayda bir gidiyorum bana 3 hafta geçince gel diyorlar ama 1 ayda ancak çıkıyor. büyük rahatlık, çıkanları ben göremiyorum o denli ince ve sarı çıkıyorlar. iki kol altı 15 dk sürüyor. emla sürmeme rağmen iğne girişini değilse bile akımı hissediyorum bu sebeple sanırım genitale yaptıracak kadar cesaretim yok.