bacak ve basen eritmek için yardım

arslan55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
22
3
33
arkadaşlar merhaba. 63 kiloyum şuanda diyete başladım benimle aynı kilo da olan birisi bile daha zayıf duruyo gibi geliyo bana. bacaklarım üst bölgeme göre daha kalın bunun için spora gitmek istiyorum ama spor için de sonradan bırakınca tekrar kilo alındıgını söylüyolar napmam gerekiyo. plates yapıyodum evde çalıştıgım içi de onu yapamıyorum şuan üşeniyorum bi spor salonuna düzenli gitsem sanki yaparım gibime geliyo. sizinde görüşlerinizi merak ediyorum teşekkürler

Sıkılaşmak pilates canım. Ben fitnessa gittim 2 ay baya kilo kaybettim fakat şuan sadece sıkılaşmam gerekiyor. Eğer senin de bu problemin varsa pilatesi öneririm. Yoksa önce fitness daha sonra pilates yapabilirsin..

ilk önce bi 55 kiloya düşeyim diyorum o zaman fıtness yaparım ama fıtness yaparkende sıkılaşma olmaz mı ki. kendimi geniş gibi hissediyorum daralmak istiyorum. :KK43:

arkadaşlar merhaba. 63 kiloyum şuanda diyete başladım benimle aynı kilo da olan birisi bile daha zayıf duruyo gibi geliyo bana. bacaklarım üst bölgeme göre daha kalın bunun için spora gitmek istiyorum ama spor için de sonradan bırakınca tekrar kilo alındıgını söylüyolar napmam gerekiyo. plates yapıyodum evde çalıştıgım içi de onu yapamıyorum şuan üşeniyorum bi spor salonuna düzenli gitsem sanki yaparım gibime geliyo. sizinde görüşlerinizi merak ediyorum teşekkürler
Canimmm en guzeli squat hareketi basen ve bacaklari sekillendiren popoyu sikilastiriyor . Ben 68 kiloydumm ve 10 kilo verdim squat+karbonatli su ile:)

bugün bende onu okudum. karbonatlı limonlu su :) denicem onu :) yeşil kahve içiyodum hiçbi etkisi yok gibiydi :) sguat yapıyorum ama 40 tane falan popom acıyo :) :) 60 kiloydum bu aralar çok yiyorum 3 kilo aldım vericem derken sanki o 3 kilo da iç bacaklarımda birikmişş gibi :KK43: sadece squat etkili olur mu?

bugün bende onu okudum. karbonatlı limonlu su :) denicem onu :) yeşil kahve içiyodum hiçbi etkisi yok gibiydi :) sguat yapıyorum ama 40 tane falan popom acıyo :) :) 60 kiloydum bu aralar çok yiyorum 3 kilo aldım vericem derken sanki o 3 kilo da iç bacaklarımda birikmişş gibi :KK43: sadece squat etkili olur mu?
Ya canım emin ol çok etkili oluyo ozellikle sikilastigini görünce daha motive oluyosun acıması iyi hayatım ne guzel iste yağlara Güle güle yalnız sana tavsiyem karbonat ve limon birlestiginde midede ulsere yol açabiliyormus yalnız kullan derim tatlimm valla ben kendimi her türlü sisman görüyorum nedense :))

zaten gastrit var limon kullanmayayım o zaman :) vallahı ya ne yaparsam yapayım şişko gibi görüyorum kendimi bende herkes diyo ki senin bişeyin yok hafif basenlerin var o da olsun tahta gibi mi olcan diyolar ama hafif degil yani basenlerim bacaklarımda kalın :) ay bilemiyorum :) diyete squata karbonatlı suy başlıyorum o zaman. :) sen 58 kilosun bence gayet iyi gibi

zaten gastrit var limon kullanmayayım o zaman :) vallahı ya ne yaparsam yapayım şişko gibi görüyorum kendimi bende herkes diyo ki senin bişeyin yok hafif basenlerin var o da olsun tahta gibi mi olcan diyolar ama hafif degil yani basenlerim bacaklarımda kalın :) ay bilemiyorum :) diyete squata karbonatlı suy başlıyorum o zaman. :) sen 58 kilosun bence gayet iyi gibi
Ayni bendeki psikolojiii :) ya iste basen sıkıntı . Bendede gastrit var canım ondan çok yiyemiyorum hemen midem bulaniyo artik ama kötü oluyo ya :KK43:

benimde öyle tatlıyı fazla kaçırıyorum midem yanıyo ama yine de yiyorum :KK43: sabah mide bulantısı oluyo hele geç bişeler atıştırınca sabaha midem çok kötü oluyo. o yüzden açlık bana daha iyiymiş gibi geliyo :)

hadi bakalım başlıyorum şuanda :)bi 50 tanede squat yapayım şimdilik :) teşekkürler

X