bacak uyuşukluğuu

zinedila

Çok şükür bin şükür ❤❤❤❤
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
6.275
1.584
39
kızalr size bir sorum olucak gece uzun süre bir yanıma yatsam hemen o bacağım uyuşuyorr öteki tarafıma dönmek zorunda kalıyorumm neden olabilir acaba:uhm: hamile olmadan önce hiç böle bir sorunum yoktu hamileliğimin başlarındada yoktu :sm_confused:bu ara yeni yeni olmaya başladı sizdede varmı böle bir sorun bu ay doktoruma sölüycem bakalım ne dicekk merak ediyorum çokk cvplarsanız sewinirimm:dance::icecream:

canım normal bendede sag ayagımda oluyor hatta okadar rahatsız ediyor ki beni anlatamam hafif bide agrısı olunca hic cekilmiyor bu sefer sabahlara kadar saga sola dönüyorum uyuyamıyorum valla :1no2:

Evet Kizlar Yaa Bu Problem Bende De Var Ne Tarafa Yatsam Otarafim Uyuşuyo Birde Yani Sira Uyuşma Sonrada Sabaha Kadar Sağa Sola Pozisyon Değiştiriyorum.bu Sabah Birde Bacağima Kiramp Girdi çok Fenaydi çokkk

ainen canim benimde sag bacagim oluyor genelde .. topalliyorum bile bazen .. normal heralde yha bi cogumuzda var .. ha bu arada iyiki burasi var da paylasiyoruz .. esim yoksa beni hergün doktora ta$iyacak :))))))) o nie oluyo dioo hadi gidelim dr a dio :KK70: bende diorumki yha klubdeki kizlardada var aynisi normal diyorumm .. hee iii o zaman diyo :))))))

ainen canim benimde sag bacagim oluyor genelde .. topalliyorum bile bazen .. normal heralde yha bi cogumuzda var .. ha bu arada iyiki burasi var da paylasiyoruz .. esim yoksa beni hergün doktora ta$iyacak :))))))) o nie oluyo dioo hadi gidelim dr a dio :KK70: bende diorumki yha klubdeki kizlardada var aynisi normal diyorumm .. hee iii o zaman diyo :))))))

allah iyiligini versin askito yaa :roflol::roflol:

ay kulupteki kızlar lafını çok sevdim askito :))) kendimi rotary ya da yüksek sosteye kuluplerinden birindeymiş gibi hissettim :roflol:

sabah sabah güldürdün beni yaa sağol:))

evet kulupteki kızlar:roflol: bendede oluyo bu bacak uyuşmaları. ama uzun bi süre aynı pozisyonda yatarsam oluyo. sırtüstü yatınca belim ağrıyoo.. yani anlıcanız bendede var.

saolun kızlar walla rahatladım demekki normal herkeste oluyosa walla iiki warsınız askitonun dediği gibi yoksa sürekli doktora gidicezz rahatlattınız beni saolunnn

benimde çok oluyor ağrılarım bacaklarımda.yastığı yukseltip oturup uyuyorum valla acayip bir ağrı yaa Allah kolaylık versin hepimizee

evet bende size katılıyorum uyuşmalar kramplar kasılmalar uyuyamıyorum gece ...doğru dürüstgenleşemiyorum bile bi tarafılarıma kramp gircek dıye.. :))

X