Bacak sorunu...

adigesema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
180
0
Sormak istediğim gerçekten beni etkileyen bir durum bu..

Nasıl anlatılır tam bilemiyorum ama bacaklarımı sallamadan oynatmadan duramıyorum çoğu zaman. Okulda evde herhangi bi yerde otururken de böyle arkadaşlarım da hep rahatsız olduklarını söylerler ama o şey olunca durduramıyorum kendimi yani daha doğrusu durdurabiliyorum tabi ki ama rahatsızlık veriyo.. Yatakta yatarken bile oluyo bu şey bazen bu yüzden saatlerce oyana buyana dönüp uyuyamadıgım rahat rahat yatamadığım oluyo.. Psikiyatriye gittim bana iki tane ilaç verdi ama bu ilaçlar sadece 2 gün kullanmama rağmen bende aşırı uyku etkisi yaptı 3 gün 12 saat uyudum ve sınav haftam olduğu ve çalışmama engel olduğu için kullanmayı bıraktım.. Benimle aynı durumda olanlar var mı acaba onlar ne yapıyor merak ediyorum çnkü gerçekten rahatsız edici bişey hem benim için hem çevremdekiler için.. Umarım sorunumu anlatabilmişimdir :S Cevaplarınızı bekliyorum...senağlamaeyvahedigeldismile

Adigesema, nasılsa şimdi okul bitti. Sınavlar yok. Doktorunun verdiği ilaçları kullanın. Vücut kısa bir süre sonra ilaçlara tolerans geliştirecek ve uykunuz normale dönecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…