• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak Lazer Epilasyonu

edlammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
989
853
103
33
Merhaba hanımlar.Üst bacağına alexandrite ile lazer yaptırıyo olup gidişattan memnun kalan var mı?Ben alt bacağa yaptırıyorum memnun gibiyim.Üst bacağa tüyler ince olduğu için yaptırmamıştım, ancak alt bacak tüylerimin de kalın olduğu söylenemez ancak sonuç alabiliyorum.Beyaz tenliyim tüylerim kahve kumral gibi.Bir de artar falan diye de endişe ediyorum.Jilet vurmuş değilim de hiç.Napsam ki:/

Beyaz tenliyim siyah tüylerim vardı başladığımda kalın değildi okadar ama sonucunu aldım tertemiz şuan üst bacağım da

Merhaba hanımlar.Üst bacağına alexandrite ile lazer yaptırıyo olup gidişattan memnun kalan var mı?Ben alt bacağa yaptırıyorum memnun gibiyim.Üst bacağa tüyler ince olduğu için yaptırmamıştım, ancak alt bacak tüylerimin de kalın olduğu söylenemez ancak sonuç alabiliyorum.Beyaz tenliyim tüylerim kahve kumral gibi.Bir de artar falan diye de endişe ediyorum.Jilet vurmuş değilim de hiç.Napsam ki:/
Tiyleriniz koyu renk ise rahatlikla yaptirabilirsiniz. Seans aralarinda ya trimmer yada jilet yapacaksiniz mecburen.

Back