- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.132
-
- Konu Sahibi cekirdekcik
Bu olabilir belki bak. Su pek icmiyorum diye tonla hastaligim cikti. Kasintiya sebep oluyor mu ilgincmis..az su içen insanlarda da bu görülür.. önce su içmene dikkat et sonra doktora git adını hatırlamıyorum abime bi krem vermişti iyi gelmişti
evet oluyormuşBu olabilir belki bak. Su pek icmiyorum diye tonla hastaligim cikti. Kasintiya sebep oluyor mu ilgincmis..
Heh aynisi. Sadece dizden asagisi ve ozellikle bacaklarimin arka kismi. Acaba bacaklarimizi alma stilimizden kaynaklanabilir mi? Ya kasimayayim daha cok yara olmasin diye sort giyiyorum artik. Kasiyacakken tam aklima geliyo da duruyorum Sen bi cozum bulabildin mi?Bu sorun bendede var.birebir ayni.suan bacaklarim dizden asagi yara dolu kasimaktan.
bende makine ile aliyorum bacaklarimi ama benim sadece üst bacaklarim kasiniyor hergün kasimaktan yoruluyorumKizlar, yeri degil belki bilmiyorum ama burada daha fazla kisi var. O yuzden bu bolumde actim. Bacaklarim cok kasiniyor, boyle bi sorunu olan var mi? Boyle kanatircasina kasiyorum resmen ya. Yaz geldi simdi etek, elbise giyecegim ama bacaklarim boyle sinek isirmis gibi nokta nokta yara icinde. Bi de cok kuru. Vaseline suruyorum paso nemlensin diye ama o kasinti beni oldurecek. Bi sorun falan yok hastalik yani. Belki yedigim bi sey dokunuyor diyecegim ama diyet yaptigim donem de oldu. Agdadan kaynaklaniyor olabilir mi? Ya da boyle bronzlastirici bi seyler sursem koyulassa tenim pek belli olmaz mi acaba? Milletn bacaklari piril piril ya.
Ben sir agda ile aliyorum batik olmaya basladiginda jilete donuyorum sonra yine ağda. Batık değil ama yara/leke derdi delirtiyor.bende makine ile aliyorum bacaklarimi ama benim sadece üst bacaklarim kasiniyor hergün kasimaktan yoruluyorum
Benimkide ayni ama dizden yukarisiHeh aynisi. Sadece dizden asagisi ve ozellikle bacaklarimin arka kismi. Acaba bacaklarimizi alma stilimizden kaynaklanabilir mi? Ya kasimayayim daha cok yara olmasin diye sort giyiyorum artik. Kasiyacakken tam aklima geliyo da duruyorum Sen bi cozum bulabildin mi?
Aslinda cildim hassas degil diye sanardim. Hani oyle bacaklarimi vs. aldigimda kipkirmizi olmaz yani. Ben de hergun bolbol kremliyorum. Acaba saf zeytinyagi sursek iyi gelir mi bebe yagi yerine? Madecassol vardi evde yaralarin ustune suruyorum lekeleri hemen geciriyodu. umarkm bumda dda ise yara.Tugleri aldigindan oluyo, bizim tenimiz hassas, aldiktan sonra krem surmelisin bol bol, ama yinede kasiniyo. Cekilicek dert degil. Ben nivea bebek kremi kullaniyorum bebeklerin altini degistirince surulenden, daha az kasinio ama almadan once baslamilisin bi kac gun once ve sonrasinda surmelisin.
Ben bundan dolayi lazere basladim
Ben neler denedim,agdada yapsam makineylede alsam, trasta yapsam ayni ya biktim yaniAslinda cildim hassas degil diye sanardim. Hani oyle bacaklarimi vs. aldigimda kipkirmizi olmaz yani. Ben de hergun bolbol kremliyorum. Acaba saf zeytinyagi sursek iyi gelir mi bebe yagi yerine? Madecassol vardi evde yaralarin ustune suruyorum lekeleri hemen geciriyodu. umarkm bumda dda ise yara.