Bacak kaşıntısı

cekirdekcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
1.035
2.132
Kizlar, yeri degil belki bilmiyorum ama burada daha fazla kisi var. O yuzden bu bolumde actim. Bacaklarim cok kasiniyor, boyle bi sorunu olan var mi? Boyle kanatircasina kasiyorum resmen ya. Yaz geldi simdi etek, elbise giyecegim ama bacaklarim boyle sinek isirmis gibi nokta nokta yara icinde. Bi de cok kuru. Vaseline suruyorum paso nemlensin diye ama o kasinti beni oldurecek. Bi sorun falan yok hastalik yani. Belki yedigim bi sey dokunuyor diyecegim ama diyet yaptigim donem de oldu. Agdadan kaynaklaniyor olabilir mi? Ya da boyle bronzlastirici bi seyler sursem koyulassa tenim pek belli olmaz mi acaba? Milletn bacaklari piril piril ya.

az su içen insanlarda da bu görülür.. önce su içmene dikkat et sonra doktora git adını hatırlamıyorum abime bi krem vermişti iyi gelmişti

Yok yok isilik degil kurdesen vs. Bacaklarimi aldiktan sonra hep bu kasinti oluyor. Yani alindiktan sonra tuyler uzayana dek kasi babam kasi...

az su içen insanlarda da bu görülür.. önce su içmene dikkat et sonra doktora git adını hatırlamıyorum abime bi krem vermişti iyi gelmişti
Bu olabilir belki bak. Su pek icmiyorum diye tonla hastaligim cikti. Kasintiya sebep oluyor mu ilgincmis..

Diyabet hastalarının da bacakları çok kaşınır. Bir doktora gidin de tahlillerinizi yapsınlar.

Bir de nemlendirmek için vazelin falan değil vücut losyonu kullanın. Vazelin nemlendirmez.

Bu sorun bendede var.birebir ayni.suan bacaklarim dizden asagi yara dolu kasimaktan.
Heh aynisi. Sadece dizden asagisi ve ozellikle bacaklarimin arka kismi. Acaba bacaklarimizi alma stilimizden kaynaklanabilir mi? Ya kasimayayim daha cok yara olmasin diye sort giyiyorum artik. Kasiyacakken tam aklima geliyo da duruyorum Sen bi cozum bulabildin mi?

bende makine ile aliyorum bacaklarimi ama benim sadece üst bacaklarim kasiniyor hergün kasimaktan yoruluyorum

Tugleri aldigindan oluyo, bizim tenimiz hassas, aldiktan sonra krem surmelisin bol bol, ama yinede kasiniyo. Cekilicek dert degil. Ben nivea bebek kremi kullaniyorum bebeklerin altini degistirince surulenden, daha az kasinio ama almadan once baslamilisin bi kac gun once ve sonrasinda surmelisin.
Ben bundan dolayi lazere basladim

Benimkide ayni ama dizden yukarisi

Bol bol su iç
Nemlendiirirsin vücudunu su icerek
İçerden takviye yapmadıgn sürece dışardan sürdüğün krem falan çok işe yaramaz

Tıpkı benden bahsetmişsiniz. Bacağımı o kadar sert kaşıyorum ki kalıcı izler oluştu. Bacağımı makinayla aldıktan bi kaç hafta sonra(yani tüylerin çıkmaya başladığı zaman) felaket bi kaşıntı oluyo . Sanırım tüyler çıkmak için yol arıyolar kaşıntı yapıyo buda bilemedim yani tenimiz hassas yada çok sert çıkamıyo bilemiyorum bol bol soğuk suyla yıkayın bacağınızı ferahlatır

Aslinda cildim hassas degil diye sanardim. Hani oyle bacaklarimi vs. aldigimda kipkirmizi olmaz yani. Ben de hergun bolbol kremliyorum. Acaba saf zeytinyagi sursek iyi gelir mi bebe yagi yerine? Madecassol vardi evde yaralarin ustune suruyorum lekeleri hemen geciriyodu. umarkm bumda dda ise yara.

Ben neler denedim,agdada yapsam makineylede alsam, trasta yapsam ayni ya biktim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…