- Konu Sahibi fataldanger
-
Bi çözümü yok mu bunun? Sadece bacakları zayıflatan bir yöntem var mı acababende aynı dert var
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Tatlım internette birçok bacak egzersizi var. Onları inceleyip yapabilirsin. Hem incelir hemde sıkılaşır.
Çok teşekkür ediyorum. Sizce gerçekten işe yarar mı?
henuz denemedım ama en kısa surede denemeye baslıcam . aynı dertten muzdarıbim. tüm vuucudum orantılı benım sadece evlendıkten snra bacaklarım ve kalca bolgem hafıf kalınlastı. Gerçi kötü durmuyor ama rahatsız olyrm. bi deneyelım benceÇok teşekkür ediyorum. Sizce gerçekten işe yarar mı?
Biara atlamişdim çok süper etkisi zayiflamiştim şiddetle tavsiye ederim yemeyinizden kesmeden hergun duzenli ip atlayarak kisazamanda zayiflamak mümkün, sevgilerip atlamayı denediniz mi kızlar ?
Pilatesi bırakınca eski haline döndü mü ?Merhabalar benimde bacaklarim çok kalındı platesin bana çok yararı oldu tavsiye ediyorum ebru sallinin iki haftada 2 beden incelme olan dvd sini yaptım çok fark etti iki beden olmasada inceldi tavsiye ediyorum
Yok canım ben sabah akşam yapıyorum birakmadim sadece dvd dekileri ezberledigim için kendim yapıyorum acmadanPilatesi bırakınca eski haline döndü mü ?
Teşekkür ederim :)Yok canım ben sabah akşam yapıyorum birakmadim sadece dvd dekileri ezberledigim için kendim yapıyorum acmadan
nereden bulabiliriz bu videoyu?Nivea body ile dinamik sabahlar diye bir video var .Onu yapın,benim bacaklar da kalın ama onu yapınca bayağı incelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?