• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak Kalınlığı

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.640
1.118
698
Ankara
Merhaba. Ben balık etli denebilecek bir kilodayım. Kilo vermek zayıf olmak istemiyorum, bu kilodan memnunum fakat bacaklarım fazla kalın duruyor. Eskiden zayıfken bacaklarım da zayıftı, bu da bacaklarımın kilodan dolayı kalın olduğunun kanıtı.Tek sıkıntı bacaklarda. Vücudumun diğer yerleri ince olmamama rağmen orantılı ama bu bacak tombişliği çok kötü duruyor, sadece bacaklarımın incelmesini istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü, konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırlarsa çok sevinirim. Teşekkürler...

Tatlım internette birçok bacak egzersizi var. Onları inceleyip yapabilirsin. Hem incelir hemde sıkılaşır.

Çok teşekkür ediyorum. Sizce gerçekten işe yarar mı?
henuz denemedım ama en kısa surede denemeye baslıcam . aynı dertten muzdarıbim. tüm vuucudum orantılı benım sadece evlendıkten snra bacaklarım ve kalca bolgem hafıf kalınlastı. Gerçi kötü durmuyor ama rahatsız olyrm. bi deneyelım bence :KK28:

Merhabalar benimde bacaklarim çok kalındı platesin bana çok yararı oldu tavsiye ediyorum ebru sallinin iki haftada 2 beden incelme olan dvd sini yaptım çok fark etti iki beden olmasada inceldi tavsiye ediyorum

Merhabalar benimde bacaklarim çok kalındı platesin bana çok yararı oldu tavsiye ediyorum ebru sallinin iki haftada 2 beden incelme olan dvd sini yaptım çok fark etti iki beden olmasada inceldi tavsiye ediyorum
Pilatesi bırakınca eski haline döndü mü ?

O bitince ebru salli nin 3 k dvd sinde kol hareketleri var sonra onu yapıyorum o da çok faydalı ihtiyacın varsa tavsiye ederim

Nivea body ile dinamik sabahlar diye bir video var .Onu yapın,benim bacaklar da kalın ama onu yapınca bayağı incelmişti

Back