• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak kalınlaştırma..

Cnrozge

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
388
413
23
33
Herkese merhaba
çok merak ettiğim ve ise yarasın diye ümit ettiğim bir konu var. hatta forumda böyle konular açılmış ve sonuç alanlar var.
çilek yağı ile göğüs büyütmüş hanımlar.
diyorum ki göğüs büyüten çilek yağı acaba bacak kalınlaştırır mi?
aman aman çok ince bacaklarım yok ama bütünüyle orantısız duruyo yani dizden aşağısı hep daha zayıf kalıyor.
denesem mi bilmiyorum sanırım cesarete ihtiyacım var , düşünceleriniz benim için önemli
ne dersiniz göğüs büyüten çilek yağı bacak kalınlaştırır mı ?

düşüncesi ya da bilgisi olanlar varsa yazsın lütfen.
belki saçma olabilir ama merak ettim :KK64:

Dizden aşagisi daha ince olmaz mi zaten oteki türlüsü kütük gibi duruyor. 🙄

Genetik yapi diye bir gercek var
ama disiplinli spor ve beslenmeyle de vucudunu cok degistirebilen insanlar var, ama asiri denilebilecek görüntüye sahip oluyor bir zaman sonra
cicek yagi falan duymadim, aklima gelen spor ve beslenme var
benim genetik mesela kendimi yirtsam da diz altini eritemiyorum, o da var
ince olmasi daha güzel degil mi, cizme alamiyorum yahu sikiyor

Genetik yapi diye bir gercek var
ama disiplinli spor ve beslenmeyle de vucudunu cok degistirebilen insanlar var, ama asiri denilebilecek görüntüye sahip oluyor bir zaman sonra
cicek yagi falan duymadim, aklima gelen spor ve beslenme var
benim genetik mesela kendimi yirtsam da diz altini eritemiyorum, o da var
ince olmasi daha güzel degil mi, cizme alamiyorum yahu sikiyor
aynen genetik faktör büyük tabi
çok ince değil zaten ama biraz orantılı olsun isterdim

ben de bayilirim ince bilek, baldira
nasip :KK69:
kizim babaya cekmis kugu gibi ayni, ben ise kalin bilekli bir ronaldinyoyum :KK70:
maşallah diyorum kızınıza💐
ya hani şu bazı kremler var bacak kalınlaştırmak sıkılaştırmak için kullananlar çok memnun kalmış.
Bnde belki çilek yağı da olur diye düşündüm ama ise yaramycak gibi

maşallah diyorum kızınıza💐
ya hani şu bazı kremler var bacak kalınlaştırmak sıkılaştırmak için kullananlar çok memnun kalmış.
Bnde belki çilek yağı da olur diye düşündüm ama ise yaramycak gibi

ben inanmiyorum etkilerine ama yine de sen bilirsin

Yaşin kaç? Belli yaştan sıra ince bacağın ne kadar da zarif ,kalın bacağın kütük gibi durduğunu anlayacaksin. Bacak dediğin ince olur zaten millet onun için ne sporlar yapıyor canım benim.

Yaşin kaç? Belli yaştan sıra ince bacağın ne kadar da zarif ,kalın bacağın kütük gibi durduğunu anlayacaksin. Bacak dediğin ince olur zaten millet onun için ne sporlar yapıyor canım benim.
Ne güzel enerji verdiniz 30 yaşındayım 🤣 ben ergenlik döneminde büyük olan kuzenim hep kraker bacak derdi bana ondan böyle içimde kaldı heralde. aslında dediğim gibi çok böyle incecik değil bacaklarım kötü durmuyor ama biraz daha kalın olsun istedim azıcık daha😊

Aşağıyı kalınlaştırmak yerine üst bacağı inceltin yani aşağıyı yukarıya değil yukarıyı aşağıya uydurun öylesi daha kolay 😁

Canım duzenli beslenme ve spor ile kas oranını artırabilirsin. Tum vucut çalışıp kalça bacak ekstra çalısıp guzel bir beslenme planı yaparsan bacakların kaslanır biraz kalınlaşır ve şeklillenir. Youtubede böyle videolar vardır araştırabilirsin:)

Back