Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sally hansen var benim bildiğim ama kullanmadım o da ayrı :))
Başka bir konuyu okurken gözüme çarptı yardımcı olmak istedim.Anlattığınız şey için bir arkadaşın dediği gibi sally hansen var.Ben ürünü birebir ihtiyaçtan değil gittigidiyor'dan alışveriş yaparken bayan elinde ürün yoktu bu gerçekten pahalı ve yok satıyor o yüzden paramın karşılığı olarak verdi.Evde bir iki kere sürdüm hem de ezbere alınmış renk numarası ile.Annem,eşim ve eve gelen bir arkadaşım sürekli bacaklarıma bakıyor : ) hafif bronzluk verdi tabi kendi tenimle farkı var diye ama zaman geçtikçe açılıyor.Sprey eşit dağıtıyorsun bence güzel bir şey.Ben abdest almıştım aktığını elimde kaldığını görmedim ama kolay çıkar herhalde.
Hangi markanın hatırlamıyorum ama bacaklar için bronzlaştırıcı bir sprey var, aynı fondöten gibi bacaklarına renk katıyor (merak etme 2 renk olmuyosun bacak ayrı omuz ayrı ) ve damarları izleri kapatıyor. Suya dayanıklı çıkmıyor. Dur sana bi araştırayım bugün youtube'da görmüştüm..
edit: Tamam hatırladım. Sally Hansen Airbrush Legs bacak spreyi :) Bütün youtube makyaj guruları öneriyor canım kesinlikle dene :)
tamam canım denicemm bendee bakalımm diyorumki evde banyoda deneyim suu tutayım sonra bekleyim bakalım suya dayanıklımı test edip onaylarım :))
ben de sally hanse bacak spreyini kullanıyorum.4 rengi var zaten.daha önce ten rengini almıştım.bugün itibariyle limangoda satışta,ordan da açık ten rengini aldım.ben kullandığımda memnun kaldım açıkcası.fıs fıs fıs sıkıyosun,arkadaşların dediği gibi eşit dağıtıyosun.kullanışlı bişey.hatta ABDde ödül almış bir ürün.ben terlemeye,suya vs dayanıklı diye biliyorum ama emin değilim.sıktıktan sonra bir süre beklemelisin kuruması için,böylece kıyafetine de bulaşmaz.çıkartmak için de ben duş jeli veya sabunla yıkıyodum.hep geçmiş zaman kullandım çünkü bu sene hiç kullanma fırsatı bulamadım ürünü,geçen senelerden bahsediyorumürünün normal fiyatı 49 tl.indirimli sitelerde 37 tl.ye filan satılıyor.ha bu arada ben bazen amele yanıklarımı gizlemek için kollarıma da sıktım yalan değilorda da işe yarıyor,tecrübeyle sabit
KRYOLAN Dermacolor Bdy Cover diye geçiyor Ama suya dayanıklı degildir üzerine ART NO:72290 Fixer sprey kullanılırsan suya da dayanıklı olur
kızlar deneme başarıyla tamamlandıı bu arada kullandım 15dk beklettim sonra banyoya gitiim tanzikli syu tuttum hemde fıskiyeyle snuç çıkmadıı iyimişş yanii
peki çatlaklarda işe yarıyomu? bnm popomdakilerı kapatmk istiyorum beyazım hngi tonu önerirsiniz?
aa canım bu 2ürünüde ilk defa duydumm bu ürünler içn bilgi verebilirmisin canım merak ettimm ?