- 21 Kasım 2014
- 247
- 82
- 38
- Konu Sahibi BektasKoyuAssos
-
Kalın bacaklar için yapabildiğiniz birşey var mıı
Merhaba Bülent bey..liposuction sonrası kilo alımından yağ alınan bölge etkilenir mi?bazi kişiler birkaç yil içinde eski hallerine döndüklerini belirtmiş.3-5kg alimi buna sebep olurmu çok merak ediyorum..yani operasyon sonrasinda aşırı kg aliminda normal karşılanabilir ancak küçük rakamli kilo alimlarinda olumsuz bir etkisi olur mu cevap verirseniz çok sevinirim..
Merhaba,
Estetik International Kliniklerinde liposuction yerine Liposculpture uygulaması yapıyoruz. Bu yöntem klasik liposuctiondan farklı olarak lipomatik isminde titreşimli bir cihazla yapılıyor. Bir seferde bir bölgeden daha çok yağ alınıyor ve işlem bedene şekil vermeye çok daha elverişli bir altyapıya sahip. Genelde Yağ hücreleri alındığı için o bölgede yağ depolayacak hücre kalmıyor. Bu sebeple normal şartlarda aynı bölge ufak kilo değişimlerinden etkilemiyor. Ancak aşırı kilo alımlarında vücut aldığı yağları depolamak için kendine farklı bölgeler arayacaktır. 3 - 5 kilo bunun için yeterli değil. Ancak yine de şunu belirtmek gerekir ki bu işlemler gündelik hayata dikkat edildiğinde etkilerini korumaya devam eder. Çünkü cerrahi müdehalede spor ve diyetle verilemeyen kilolar hedef alınır. Toplum içinde sanılanın aksine bu uygulama bir kilo verme yöntemi değil, vücut kontörü düzeltme işlemidir. Biz hastalarımıza mutlaka sonrası içn de düzenli beslenme ve spor tavsiye ediyoruz. Kısaca sorunuzun cevabı için, birkaç kilo alımının olumsuz bir etki yaratmayacağını vurgulamak isteriz.
Kisiye yag denilen bisey yoksa hocam bacaklari nasil dolgunlsmsini sagliyorsunuz acaba.örnegin ben 45 kilo birim bende yag denilen sey yok nerdeyse hafif surat ve kalcam var onlarda olmasa zatennneyse diz altim zayif mesela ne önerilenebilir bana?bide bu estetikler neden pahalli hocam yav bi doktor 2 milyar derken bi ünlü oluyor fiyatlari ucuyor keske estetik yapan akrbam olsaydiyüzde 10 indirimde olur onada raziyiz
Merhaba,Benim vücudumda bacaklarımın kalınlaşmasına yetecek miktarda yağ yok spor yapıyorum ama yine de calflerim kalınlaşmıyor. Silikon yaptırmak en son isteğim. Başka enjekte yöntemleri var agualift gibi sizce bunlar sağlıklı mı bir sorun oluşturur mu? Yağ transferi gibi doğal bir görünüm elde edilir mi ?
Lütfen bana ortalama bir fiyat verirmisiniz bacak baldır yağ enjektesi için bursada yaşamadığım için ortalama güncel bir fiyat verirseniz ancak bursaya gelmeye karar verebilicem yani bütçemin üzerindeyse oraya gelip boşa masraf yapmak istemiyorum. Lütfen yardımcı olum bana lütfenn. ( birde ikimci kez gerek kalmıycak diğilmi ysp transferi için??Merhaba,
Bacak Estetiğinin yağ transferi ile yapılabilmesi için ortalama 4-5 kilo mevcut yağın toparlanması gerekir. Dolayısıyla anlattığınız beden profilinize göre, bu uygulama size uygun değil. Ama yine de incelemek ve toparlanabilecek yağ bölgesinin kontrolü gerekebilir.
Estetik International bünyesinde kampanyalarımız ve Kadınlar Klübüne özel indirim oranlarımız bulunuyor. Konuyla ilgili bilgi almak için bize forum özel mesaj yoluyla bize ulaşabilirsiniz
Lütfen bana ortalama bir fiyat verirmisiniz bacak baldır yağ enjektesi için bursada yaşamadığım için ortalama güncel bir fiyat verirseniz ancak bursaya gelmeye karar verebilicem yani bütçemin üzerindeyse oraya gelip boşa masraf yapmak istemiyorum. Lütfen yardımcı olum bana lütfenn. ( birde ikimci kez gerek kalmıycak diğilmi ysp transferi için??[/QUOTE
Lütfen cvpsız bırakmayın beni bursada kalıcak yerimde yok yani sırf bunun için gelicem eğer fiyatını karşılayabiliceksem Kadınlar klübü için infirimimiz de var demişsiniz eğer bana yardımcı olursanız dünyanın en mutlu insanı olucam. Lütfen cvpsız bırakmayın sorularımı!!!
Slm aynı dertlere bende sahibim yani alt bacaklarımda boşluk bar çarpık be doldurulmadı gerekiyor 20 bin nasıl bir rakam inanamıyorum. Sadece alt bacakların baldır bölgesinin doldurulmadını diliyor hayel ediyorum...lütfen daha önce yada şimdi bize bu mutluluğu yaşamamıza yardımcı olucak arkdşlar yardım edin allah rızası için. Ben ankaradayım bu arada bu konuda hangi dr başarılı lütfen bişiler söleyinnn... birde bi dönem burada Münire adlı bi arkadaş bursada bi dr ye gidip bacaklarının mükemell olduğunu yazmıştı ama hangi dr kaç liraya ulaşamıyorum bu bilgilere...ayrıca münire eğer beni duyuyorsan lütfen cvpla ve hala aynı güzelliktemi bacakların lütfen yardım edermisin lütfennnn!!Merhabalar.. ben de yeni üye oldum..alt bacaklarım çarpık.. ve bu yaşıma kadar hep düzgün bacaklılara imrenerek baktım.. ve bu ana kadar bu durum bütün hayatımı etkiledi.. önce kendime olan özgüvenimi sonra çevremdeki, yakınımdaki, iş yerimdeki arkadaşlarımla olan ilişkilerimi çok büyük ölçüde etkiledi.. ve nihayetinde evliliğim de etkilendi ve sona erdi... bu estetik ameliyatını olmayı çok istedim.. ama malum maddi sebeplerden olamadım.. her geçen yıl da estetik fiyatları katlanarak yükseldi.. ve yaş 43.. sanırım bundan sonra da sırf bu çok yüksek fiyatlar yüzünden bu hayalim asla gerçekleşmeyecek.. çok umutsuzsum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?