• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak Estetiği

BektasKoyuAssos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
247
82
38
Bacaklardaki eğrilik, çarpıklık ya da orantısal olarak, üst ve alt bacağın birbirine uyumlu olmaması, çoğu insanın estetik kaygılar çekerek, sorun yaşamasına neden oluyor. Özellikle tayt, etek ve plaj giyimi sırasında problem yaşayan kadınlar, güzelliklerine gölge düşüren bu durum için estetik cerrahiden faydalanmaya çalışıyorlar. Bugün çarpık bacak düzeltme olarak da geçen bacak estetiği operasyonları, farklı teknikler uygulanarak yapılıyor. Estetik International kliniklerinde ise, bacak estetiği için, Cihantimur Yağ Transferi tekniğinden faydalanıyor ve hastalarımıza konforlu bir iyileşme ve estetik açıdan maksimum fayda sağlıyoruz.

Bacaklardaki estetik sorun 2 farklı şekilde olur. Kemiğin yapısından kaynaklanabilir ya da mevcut yağ dağılımında sorun vardır. Eğer bacaklarınızdaki sorun ancak cerrahi bir müdahale ile çözümlenebilecek bir durumda değilse, Cihantimur Yağ Transferi tekniğini tavsiye ediyoruz. Bu şekilde, mevcut eğrilikten, çarpıklıktan ya da yağ dağılımındaki orantısızlıktan kurtulabilir ve tabiri caize sütun gibi bacaklara sahip olabilirsiniz. Ayrıca bu sayede olası ameliyat risklerini de almamış, pratik bir uygulama ile sorundan kurtulmuş oluyorsunuz.

Cihantimur Yağ Transferi tekniğini ilgili bölümde ayrıntılı olarak anlattık.(bknz Cihantimur Yağ Transferi). Klasik yağ enjeksiyonundan farklı bir teknik olan Cihantimur Yağ Transferi, kapalı lipokid tekniğiyle, hastanın bedeninin bir başka yerinden alınan yağlı dokunun, sorunlu alana enjekte edilmesi suretiyle yapılıyor. Bacak estetiğinde kesinlikle alt bacak, üst bacak diye bakılmamalı ve sorun bütünsel olarak algılanıp, orantılı bir form verilmelidir. Alt ve üst bacağın birbirine orantısı dikkate alınmalı ve kontur hattına dikkat edilmelidir.

Cihantimur Yağ Transferi uygulaması bacak estetiği için son derece olumlu geri dönüşler aldığımız operasyonlardır. Bacak estetiğinde kullandığımız Cihantimur Yağ Transferi tekniğinin avantajlarına bakacak olursak;

• Klasik yağ enjeksiyonundan farklı olarak çok daha fazla canlı yağ çekilebilir ve yağ transfer edilebilir
  • Bacak estetiğindeki en önemli noktalardan birisi olan yağın tutunmasında sorun yaşanmaz
  • Çekilen ve enjekte edilen yağ, kısa sürede şekil alır ve şekille girer
  • Bacağınızın her noktasından yağ çekilip, eksik kalan bir başka bacak bölgesine transfer edilebilir
  • Kesi yapılmaz ve çok kısa sürede sosyal yaşantıya dönüş sağlanır
  • Yarım saat gibi kısa bir sürede lokal anestezi altında işlem tamamlanır

Cihantimur yağ transferi sadece ileri derecede seyreden demormiteleri tek seferde çözümleyemez. Bunun için 2. bir operasyona daha ihtiyaç duyulabilir.

Yarım Saatte Çarpık Bacaklarına Veda Etti

31 yaşına kadar çarpık bacak sorunu yüzünden pek çok problem yaşayan hastamız, geliştirilen yeni teknikle, yarım saat içinde hayalini kurduğu bacaklara kavuştu.

İstediği kıyafeti giyemediğinden, sürekli alt bacağını kamufle eden kombinler yapmaya çabaladığından bahseden hastamız, Estetik International Kliniklerine gelerek, Op. Dr. Bülent Cihantimur’un geliştirdiği Cihantimur Yağ transferi tekniği ile çarpık bacaklarına veda etti. Yarım saat süren operasyon hastamızın bilinci açıkken, sadece belden aşağısı uyuşturularak gerçekleşti. Özellikle üst bacağına kilo aldığından fakat alt bacağının sürekli ince kalarak orantısızlık sorunu da yaşadığını belirten hastamızın, kemiklerine dokunulmadan sadece yağ transferi yapılarak, mevcut çarpıklık düzeltildi.

Geliştirdiği ve kendi adıyla anılan Cihantimur Yağ Transferi tekniğinin ayrıntılarını veren Op. Dr. Bülent Cihantimur, kemik yapısının düzeltilmesinin çok zor olduğundan bahsederek, çarpık bacak sorununa bu teknikle en konforlu ve etkili çözümü sağladıklarını belirtti. Çarpık bacak düzeltme operasyonu, bacağın çökük ve orantısız duran bölgelerine hastanın kendi yağlarını kullanarak yapılan yağ transferi ile yapılıyor.

Cihantimur Yağ Transferi tekniğinde, hastanın bölgesel yağ fazlalığı olan alanlarından alınan yağ, sorunlu bölgenin düzeltilmesine fayda sağlıyor. Bu sayede hastalar hem bölgesel yağlanmadan kurtuluyor, hem de şikayeti olan diğer alana yapay dolgu malzemelerinden ziyade kendi kök hücrelerinden zenginleştirilmiş yağ dolgusunun avantajlarını yaşıyorlar. Cihantimur yağ Transferi tekniği ayrıca, dudak, yüz gençleştirme, göğüs, kalça gibi bölgelere de uygulanabiliyor.

Kalın bacaklar için yapabildiğiniz birşey var mıı

Merhaba,

Size Lipomatik ve Liposculture beden şekillendirme yöntemlerini tavsiye edebiliriz. Bunlar ağrısız liposuction olarak da geçen FDA onaylı ve güvenilir sistemlerdir. Etkili bir şekilde tüm vücut bölgelerinde hassas ve yüksek hacimli yağ çıkarılmasına izin veren en güvenilir cihazlar oldukları kanıtlanmıştır. İnce titreşimli kanüller vasıtasıyla sorunlu bölgeye girilir ve hareketlenme yağ hücrelerini bozarak, yağ emülsiyonu haline dönüştürür. Tüm bu işlemleri yaparken liposuctionda çoğu zaman gözlemlenen kan damarlarına ve sinirlere zarar verme ya da kasları yırtma gibi dezavantajları yoktur. Yüksek titreşim ve emme fonksiyonu ile, optimum darbe yaparak, cildin pürüzsüz kalmasına ve morarma yaşanmamasına yardımcı olur. Kanüllerin yapısından dolayı, ulaşılması zor alanlardan da yağ dokusunun hassasiyet içerisinde çıkarılmasını sağlar. Bacaklarınızdaki orantısızlığı gidermek için bu yöntemi düşünebilirsiniz. Özel mesaj yoluyla isim, soyisim ve telefon numarası bıraktığınız takdirde, sağlık danışmanı arkadaşlarımız yardımcı olabilirler.

Merhaba Bülent bey..liposuction sonrası kilo alımından yağ alınan bölge etkilenir mi?bazi kişiler birkaç yil içinde eski hallerine döndüklerini belirtmiş.3-5kg alimi buna sebep olurmu çok merak ediyorum..yani operasyon sonrasinda aşırı kg aliminda normal karşılanabilir ancak küçük rakamli kilo alimlarinda olumsuz bir etkisi olur mu cevap verirseniz çok sevinirim..

Merhaba Bülent bey..liposuction sonrası kilo alımından yağ alınan bölge etkilenir mi?bazi kişiler birkaç yil içinde eski hallerine döndüklerini belirtmiş.3-5kg alimi buna sebep olurmu çok merak ediyorum..yani operasyon sonrasinda aşırı kg aliminda normal karşılanabilir ancak küçük rakamli kilo alimlarinda olumsuz bir etkisi olur mu cevap verirseniz çok sevinirim..

Merhaba,

Estetik International Kliniklerinde liposuction yerine Liposculpture uygulaması yapıyoruz. Bu yöntem klasik liposuctiondan farklı olarak lipomatik isminde titreşimli bir cihazla yapılıyor. Bir seferde bir bölgeden daha çok yağ alınıyor ve işlem bedene şekil vermeye çok daha elverişli bir altyapıya sahip. Genelde Yağ hücreleri alındığı için o bölgede yağ depolayacak hücre kalmıyor. Bu sebeple normal şartlarda aynı bölge ufak kilo değişimlerinden etkilemiyor. Ancak aşırı kilo alımlarında vücut aldığı yağları depolamak için kendine farklı bölgeler arayacaktır. 3 - 5 kilo bunun için yeterli değil. Ancak yine de şunu belirtmek gerekir ki bu işlemler gündelik hayata dikkat edildiğinde etkilerini korumaya devam eder. Çünkü cerrahi müdehalede spor ve diyetle verilemeyen kilolar hedef alınır. Toplum içinde sanılanın aksine bu uygulama bir kilo verme yöntemi değil, vücut kontörü düzeltme işlemidir. Biz hastalarımıza mutlaka sonrası içn de düzenli beslenme ve spor tavsiye ediyoruz. Kısaca sorunuzun cevabı için, birkaç kilo alımının olumsuz bir etki yaratmayacağını vurgulamak isteriz.

Merhaba,

Estetik International Kliniklerinde liposuction yerine Liposculpture uygulaması yapıyoruz. Bu yöntem klasik liposuctiondan farklı olarak lipomatik isminde titreşimli bir cihazla yapılıyor. Bir seferde bir bölgeden daha çok yağ alınıyor ve işlem bedene şekil vermeye çok daha elverişli bir altyapıya sahip. Genelde Yağ hücreleri alındığı için o bölgede yağ depolayacak hücre kalmıyor. Bu sebeple normal şartlarda aynı bölge ufak kilo değişimlerinden etkilemiyor. Ancak aşırı kilo alımlarında vücut aldığı yağları depolamak için kendine farklı bölgeler arayacaktır. 3 - 5 kilo bunun için yeterli değil. Ancak yine de şunu belirtmek gerekir ki bu işlemler gündelik hayata dikkat edildiğinde etkilerini korumaya devam eder. Çünkü cerrahi müdehalede spor ve diyetle verilemeyen kilolar hedef alınır. Toplum içinde sanılanın aksine bu uygulama bir kilo verme yöntemi değil, vücut kontörü düzeltme işlemidir. Biz hastalarımıza mutlaka sonrası içn de düzenli beslenme ve spor tavsiye ediyoruz. Kısaca sorunuzun cevabı için, birkaç kilo alımının olumsuz bir etki yaratmayacağını vurgulamak isteriz.

Mrb hocam bende bacaklarimdan sikayetciyim alt kisimlari ince ve yag islemini daha ayrintili bilgi verirmisiniz kac kere yag konulucak ve pahali bi islemmi tesekurler

Merhaba,

Ne kadar yağ transferi yapılması gerektiği ancak muayene sonucu anlaşılabilir. Diğer konular için size özel mesaj atıyoruz.

Kisiye yag denilen bisey yoksa hocam bacaklari nasil dolgunlsmsini sagliyorsunuz acaba.örnegin ben 45 kilo birim bende yag denilen sey yok nerdeyse hafif surat ve kalcam var onlarda olmasa zatennneyse diz altim zayif mesela ne önerilenebilir bana?bide bu estetikler neden pahalli hocam yav bi doktor 2 milyar derken bi ünlü oluyor fiyatlari ucuyor keske estetik yapan akrbam olsaydiyüzde 10 indirimde olur onada raziyiz

Kisiye yag denilen bisey yoksa hocam bacaklari nasil dolgunlsmsini sagliyorsunuz acaba.örnegin ben 45 kilo birim bende yag denilen sey yok nerdeyse hafif surat ve kalcam var onlarda olmasa zatennneyse diz altim zayif mesela ne önerilenebilir bana?bide bu estetikler neden pahalli hocam yav bi doktor 2 milyar derken bi ünlü oluyor fiyatlari ucuyor keske estetik yapan akrbam olsaydiyüzde 10 indirimde olur onada raziyiz

Merhaba,

Bacak Estetiğinin yağ transferi ile yapılabilmesi için ortalama 4-5 kilo mevcut yağın toparlanması gerekir. Dolayısıyla anlattığınız beden profilinize göre, bu uygulama size uygun değil. Ama yine de incelemek ve toparlanabilecek yağ bölgesinin kontrolü gerekebilir.

Estetik International bünyesinde kampanyalarımız ve Kadınlar Klübüne özel indirim oranlarımız bulunuyor. Konuyla ilgili bilgi almak için bize forum özel mesaj yoluyla bize ulaşabilirsiniz

Benim vücudumda bacaklarımın kalınlaşmasına yetecek miktarda yağ yok spor yapıyorum ama yine de calflerim kalınlaşmıyor. Silikon yaptırmak en son isteğim. Başka enjekte yöntemleri var agualift gibi sizce bunlar sağlıklı mı bir sorun oluşturur mu? Yağ transferi gibi doğal bir görünüm elde edilir mi ?

Benim vücudumda bacaklarımın kalınlaşmasına yetecek miktarda yağ yok spor yapıyorum ama yine de calflerim kalınlaşmıyor. Silikon yaptırmak en son isteğim. Başka enjekte yöntemleri var agualift gibi sizce bunlar sağlıklı mı bir sorun oluşturur mu? Yağ transferi gibi doğal bir görünüm elde edilir mi ?
Merhaba,

Estetik International Kliniklerimizde bacak kalınlaştırma için yağ enjeksiyonu dışında herhangi bir işlem yapmıyoruz. Doğal durmadıkları gibi özellikle kalıcı protez ya da dolguların çok fazla taraftarı değiliz, özellikle bu bölge için. Sizin gibi sorunları olan hastalarımıza, 5-6 kilo almalarını ve sonrasında yağ enjeksiyonu yaptırmalarını önerebiliyoruz ancak. Fakat tabi bunun için de ön muayene olmanız şart Sayın bambiii bambiii

Kilo almış olsam bile ben sporcuyum ve enjekte edilen yağ bir süre sonra yine kaybolur diye düşünüyorum. Sanırım bu işlem bana göre değil.teşekkür ederim hocam B BektasKoyuAssos

Merhaba,

Bacak Estetiğinin yağ transferi ile yapılabilmesi için ortalama 4-5 kilo mevcut yağın toparlanması gerekir. Dolayısıyla anlattığınız beden profilinize göre, bu uygulama size uygun değil. Ama yine de incelemek ve toparlanabilecek yağ bölgesinin kontrolü gerekebilir.
Estetik International bünyesinde kampanyalarımız ve Kadınlar Klübüne özel indirim oranlarımız bulunuyor. Konuyla ilgili bilgi almak için bize forum özel mesaj yoluyla bize ulaşabilirsiniz
Lütfen bana ortalama bir fiyat verirmisiniz bacak baldır yağ enjektesi için bursada yaşamadığım için ortalama güncel bir fiyat verirseniz ancak bursaya gelmeye karar verebilicem yani bütçemin üzerindeyse oraya gelip boşa masraf yapmak istemiyorum. Lütfen yardımcı olum bana lütfenn. ( birde ikimci kez gerek kalmıycak diğilmi ysp transferi için??

L
Lütfen bana ortalama bir fiyat verirmisiniz bacak baldır yağ enjektesi için bursada yaşamadığım için ortalama güncel bir fiyat verirseniz ancak bursaya gelmeye karar verebilicem yani bütçemin üzerindeyse oraya gelip boşa masraf yapmak istemiyorum. Lütfen yardımcı olum bana lütfenn. ( birde ikimci kez gerek kalmıycak diğilmi ysp transferi için??[/QUOTE
Lütfen cvpsız bırakmayın beni bursada kalıcak yerimde yok yani sırf bunun için gelicem eğer fiyatını karşılayabiliceksem Kadınlar klübü için infirimimiz de var demişsiniz eğer bana yardımcı olursanız dünyanın en mutlu insanı olucam. Lütfen cvpsız bırakmayın sorularımı!!!

bu klinik mi bilmiyorum ama lipomatik yapan bir kliniği aramıştım toplam tğm bacak 20 bin dedi

Merhabalar.. ben de yeni üye oldum..alt bacaklarım çarpık.. ve bu yaşıma kadar hep düzgün bacaklılara imrenerek baktım.. ve bu ana kadar bu durum bütün hayatımı etkiledi.. önce kendime olan özgüvenimi sonra çevremdeki, yakınımdaki, iş yerimdeki arkadaşlarımla olan ilişkilerimi çok büyük ölçüde etkiledi.. ve nihayetinde evliliğim de etkilendi ve sona erdi... bu estetik ameliyatını olmayı çok istedim.. ama malum maddi sebeplerden olamadım.. her geçen yıl da estetik fiyatları katlanarak yükseldi.. ve yaş 43.. sanırım bundan sonra da sırf bu çok yüksek fiyatlar yüzünden bu hayalim asla gerçekleşmeyecek.. çok umutsuzsum...

Merhabalar.. ben de yeni üye oldum..alt bacaklarım çarpık.. ve bu yaşıma kadar hep düzgün bacaklılara imrenerek baktım.. ve bu ana kadar bu durum bütün hayatımı etkiledi.. önce kendime olan özgüvenimi sonra çevremdeki, yakınımdaki, iş yerimdeki arkadaşlarımla olan ilişkilerimi çok büyük ölçüde etkiledi.. ve nihayetinde evliliğim de etkilendi ve sona erdi... bu estetik ameliyatını olmayı çok istedim.. ama malum maddi sebeplerden olamadım.. her geçen yıl da estetik fiyatları katlanarak yükseldi.. ve yaş 43.. sanırım bundan sonra da sırf bu çok yüksek fiyatlar yüzünden bu hayalim asla gerçekleşmeyecek.. çok umutsuzsum...
Slm aynı dertlere bende sahibim yani alt bacaklarımda boşluk bar çarpık be doldurulmadı gerekiyor 20 bin nasıl bir rakam inanamıyorum. Sadece alt bacakların baldır bölgesinin doldurulmadını diliyor hayel ediyorum...lütfen daha önce yada şimdi bize bu mutluluğu yaşamamıza yardımcı olucak arkdşlar yardım edin allah rızası için. Ben ankaradayım bu arada bu konuda hangi dr başarılı lütfen bişiler söleyinnn... birde bi dönem burada Münire adlı bi arkadaş bursada bi dr ye gidip bacaklarının mükemell olduğunu yazmıştı ama hangi dr kaç liraya ulaşamıyorum bu bilgilere...ayrıca münire eğer beni duyuyorsan lütfen cvpla ve hala aynı güzelliktemi bacakların lütfen yardım edermisin lütfennnn!!

Ben Konya'nın bir ilçesinde yaşıyorum .. eğer Konya'da uygun bir fiyata yapan bir dr bulursam sonuç her ne olursa olsun şansımı denemek istiyorum.. hatta Konya'dan bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa mesajlarınızı bekliyorum.. hem bu işi iyi yapan hem de biraz makul fiyat söyleyen bir doktor ismi biliyorsanız lütfen söyleyin

Back