• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu acil yardim

Njgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
3
0
1
Selam arkadaslar, bacak dolgusu yaptiranlardan tecrubelerini paylasabilecek var mi? Psikolojik olarak bacagim yuzunden artik cokmek uzereyim, bacak dolgusunu arastiriyorum ancak cok aklim karisti. Tecrubelerinizi paylasirsaniz cok minnettar olacagim...

3-5 yıl kalıcılığı oluyor canım ben yaptırmadım ama bir arkadaşımı doktorum Mehmet Akgüne götürdüm işlem arkadaşıma yapıldı.İlk hafta balon hissi yaşadı dolgunun vucutla birleşmesi 10 günü buldu.Yan yanaydık hep hareket etmede falan sorun yokta garip hissediyorum ilk gün gerilmeler oldu demişti ilk hafta çarpık bacak sorunu giderildi.Benim hatırladığım 2.5 sene olmuştur.İki bacağa da 100 mg yapılmıştı.Markası aquafilling olması lazım hatırladığım kadarıyla ben dudak dolgusu yaptırıyorum her yıl o yüzden markasını tam hatırlamıyorum.

Tesekkur ederim bilgi icin, arkadasinin suandaki durumu nedir yok olmaya basladiysa dolgu tekrar yapilabiliyprmu

Dolgu aquafillin dolgu. Ama eridiği kesinlikle yalan. Asla erimiyor . Bu dolgudan ben boynumda çukur bir yere yaptırmıştım. Asla erimiyor. Bacak popo ve Meme de kullanılıyor . Ama bence yabancı madde enjekte ettirmeyin . Bu dolgu poliakrilamid jel türevidir . Ömür boyu kalıyor .

Tesekkur ederim bilgi icin, arkadasinin suandaki durumu nedir yok olmaya basladiysa dolgu tekrar yapilabiliyprmu
Durum aynı yıllar geçti ama problem hiç yaşamadı bazı vücutlarda bu durum değişim gösteriyormuş burda okumuştum.Normal dolgu gibi bununda yenilemesi yapılıyor tabi

Dolgu aquafillin dolgu. Ama eridiği kesinlikle yalan. Asla erimiyor . Bu dolgudan ben boynumda çukur bir yere yaptırmıştım. Asla erimiyor. Bacak popo ve Meme de kullanılıyor . Ama bence yabancı madde enjekte ettirmeyin . Bu dolgu poliakrilamid jel türevidir . Ömür boyu kalıyor .
Bazı vücutlar kabul etmiyor dolguyu kendi eritiyor olabilir böyle bir durum yani benim arkadaşımda da henüz bir değişim görmedik umarım erimez problemi çözüldü sonuçta :)

Tesekkur edetim arkadaslar. Istanbul'da Ahmet Karacalat haricibce tavsiye edeceginiz doktor varmi? Ahmet karacalar yag enjeksiyonu onerdi ancak cok sikintili oldugunu okudum once yag aliniyor sobra enjekte ediliyor. Birdr kilo vermemek gerekiyormus yagin erimemesi icin.

Ben 6 yıl önce yağ koydurdum memnunum çok mükemmel değil ama dar paça pantalon giyiyorum. 2. Kez yaptırmaz mükemmel olurdu zaman bulamadım

Tesekkur edetim arkadaslar. Istanbul'da Ahmet Karacalat haricibce tavsiye edeceginiz doktor varmi? Ahmet karacalar yag enjeksiyonu onerdi ancak cok sikintili oldugunu okudum once yag aliniyor sobra enjekte ediliyor. Birdr kilo vermemek gerekiyormus yagin erimemesi icin.
Ben Ahmet beye yaptırdım. Üstüne kilo aldım verdim. Hamile kaldım çocuğumu büyüttüm. Memnunum açıkcası

Ben 6 yıl önce yağ koydurdum memnunum çok mükemmel değil ama dar paça pantalon giyiyorum. 2. Kez yaptırmaz mükemmel olurdu zaman bulamadım
Merhaba uzu zamannoldu ama suan ki durumunuz nasil bende 2 ay once yaptirdim az diz altinda erime oldu 2.senasi yaptiricam

Merhaba uzu zamannoldu ama suan ki durumunuz nasil bende 2 ay once yaptirdim az diz altinda erime oldu 2.senasi yaptiric

Merhaba uzu zamannoldu ama suan ki durumunuz nasil bende 2 ay once yaptirdim az diz altinda erime oldu 2.senasi yaptiricam
Siteye eskisi kadar girmiyorum. Benim 7-8 yıl oldu sanırım. Eski fotom burda vardı profilimden nereden bakıldığını bulamadım. Benim dizin bir birine bakan kısımlarındaki yağlar eridi onun dışındakiler duruyor. O varken bacak daha sütun gibi iniyordu. Ama bunada şükür.

Eklentiler

• IMG_20210131_034537.jpg
    IMG_20210131_034537.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 697
Back