Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm kizlar..Boyum 172 ve ic bacak boyum 80cm. Boyu 170-172 olanlar, ic bacak boyunuz ne kadar?? Ben oldugumdan daha kisa görunuyorum, acaba bu boylarda olanlarin bacak ölculeri nasil cok merak ediyorum!!
Slm kizlar..Boyum 172 ve ic bacak boyum 80cm. Boyu 170-172 olanlar, ic bacak boyunuz ne kadar?? Ben oldugumdan daha kisa görunuyorum, acaba bu boylarda olanlarin bacak ölculeri nasil cok merak ediyorum!!
valla canım benim boyum 1.60 ama iç bacak boyum 77 cm. benim vücuduma oranla bacak boyum uzun olabilir belki ama seninki de biraz kısa gibi sanki bilemedim.
merak ettim ölçtüm. :d 163'üm. iç bacak 77 çıktı. sanırım senin gövden biraz uzun. düşük bel pantolon veya tunik gibi çok uzun bluzlar falan giymezsen gözüne batmaz bana kalırsa.