Bacak arası ve vajina kararması nasıl geçer?

mavikedi123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
5
2
23
Baldır arası ve bikini bölgesinde kararmalarım mevcut. Kendi ten rengim beyaz bacaklarımı açtığım zaman çok kötü belirgin duruyor. Bunu düzeltmek için kesin olarak ne yapabilirim? Lazere gitmekten korkuyorum da.

Ay onu kım gorecek
Beyaz ışıkta mı sevısıyorsunuz

ONcelikle firsat buldukca kese yapin at kili fircasi ile ovun. Pirinc sabunu beyazlatir derler ben duzenli kullaniyorum yavas yavad bir duzelme oluyor ama bayadir kullanmak lazim. Bir de oralari nemli birakmayin

valla kusumun bıle kremı spreyı rollonu ayrı kararmasın dıye kullanıyorum lazer bıraz etkı etti cunku bende hoslanmıyorum. Markasını söyliyim ama hassas bölge yani yan etki fln olmasın da o açıdan

valla kusumun bıle kremı spreyı rollonu ayrı kararmasın dıye kullanıyorum lazer bıraz etkı etti cunku bende hoslanmıyorum. Markasını söyliyim ama hassas bölge yani yan etki fln olmasın da o açıdan
Merhabalar kuşunuzun kremini öğrenebilir miyim lazerden sonra benimde diz kapağım var genitalde koyulaşma oldu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…