Lekeler, Çiller Bacak aramda oluşan kahverengi görüntüye bir çözüm lütfen..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

nenisil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
71
1
merhaba..kilolu biri olduğum için bacaklarım birbirine sürtünüyo yürürken ve bu yüzden iki bacak aramda karşılıklı ve dik şekilde kahverengi bir leke oluştu..bu senelerdir var ve şuana kadar hiç bişey denemedim açıkçası..öncelikle kilo vermem gerektiğini biliyorum ama bunun haricinde tavsiye edebileceğiniz bişey varsa inanın çok mutlu olurum..lekeler halka halka, tek tek çıkan cinsten değil tek parça diklemesine bütün şekilde çıkmış 2 karşılıklı leke..tavsiyelerinizi bekliyorum.. :KK25:

pudra ya da pişik kremi çözüm olabilir diye düşünüyorum bir de iç çamaşırını sürten yerleri de örtecek şekilde birşey olursa tayt boxer tarzı seyler var ya.. iki bacağının birbirine sürtmesini önler..

pudra ya da pişik kremi çözüm olabilir diye düşünüyorum bir de iç çamaşırını sürten yerleri de örtecek şekilde birşey olursa tayt boxer tarzı seyler var ya.. iki bacağının birbirine sürtmesini önler..

pudrayı sadece pişik önleyici olarak kullanıyorum nadiren..pişik kremi de sadece pişik önlemede ya da pişiğin sızısını hafifletmek için kullanılır diye biliyorum..benim lekelerimde şöyle bi ayrıntı var her sürtünmeden sonra oluşmuyo bu lekeler..zaten sürtünmeden dolayı oluşmuş kalıcı lekeler..ben bunları kökünden geçirmek istiyorum..bi dönem paçalı korse kullanmıştım fakat bi faydası olmadı..boxerlar da belli bir bölümü kapattığı için sürten bölgeleri tamamiyle örtmüyo..yine de tavsiyelerin için çok teşekkür ederim..:KK42:

leke için expigment falan dene diycem ama onlar da tahriş ediyor daha hassaslaşır belki daha kötü olur o zaman.. soymayan bir leke kremi kullanmalısın ben su an tritone fort kullanıyorum ama yeni başladım bilmiyorum tahriş soyma yapıyormu.. pişik kremini yüzündeki lekeler için de kullanan var içinde çinko olduğu için yara iyleştirme yenileme özelliği var.. medikassol diye bi merhem var o da lekeye iyi gelen yara iyileştirici bi krem formda kullananlar var bi bak istersen.. bu arada da sürtünmeyi en aza indirmeye bak tatlım

çok teşekkür ederim gerçekten..verdiğin bilgileri dikkate alıcam muhakkak..ama galiba bi cilt uzmanına danışmamda da fayda var gibi gözüküyo..ama bu kremleri de araştırıcam kendime göre olanı kullanıcam..saol ilgin alakan için =) :13:

merhaba..kilolu biri olduğum için bacaklarım birbirine sürtünüyo yürürken ve bu yüzden iki bacak aramda karşılıklı ve dik şekilde kahverengi bir leke oluştu..bu senelerdir var ve şuana kadar hiç bişey denemedim açıkçası..öncelikle kilo vermem gerektiğini biliyorum ama bunun haricinde tavsiye edebileceğiniz bişey varsa inanın çok mutlu olurum..lekeler halka halka, tek tek çıkan cinsten değil tek parça diklemesine bütün şekilde çıkmış 2 karşılıklı leke..tavsiyelerinizi bekliyorum.. :KK25:

AYNI SORUN BENDE DE var ve doğal bir yöntemle gecirmek istiyorum ama ne. olmadı doktora gidecegim artık. merhemler ya yan etki yaparsa diye korkuyorum sonucta orası hassas bölge. bepanthen krem kullnamaya baslıcm bende benim koltuk altımda da var bu sorun yaa :KK43:(

ben bu konuya limonla çözüm bulmaya çalışıcam limonun renk açıcı özelliği olduğunu biliyorum hatta kadınlara ağdadan sonra kızarıklık ve morarma olmasın diye sürün diyolar (kılları azaltma özelliği de cabası)..daha denemedim ama bi an önce denicem..eğer bir çözüme kavuşmazsam doktora başvurup cilt tipime göre bir merhem önermesini isticem..

ben bu konuya limonla çözüm bulmaya çalışıcam limonun renk açıcı özelliği olduğunu biliyorum hatta kadınlara ağdadan sonra kızarıklık ve morarma olmasın diye sürün diyolar (kılları azaltma özelliği de cabası)..daha denemedim ama bi an önce denicem..eğer bir çözüme kavuşmazsam doktora başvurup cilt tipime göre bir merhem önermesini isticem..

nenisil bu sorun bendede var çaresini bulabildin mi

yok canım maalesef..çünkü daha icraate geçemedim :KK1: ama bu hafta sonu deneyip fotolarla arada fark olup olmadığına bakıcam eğer olumlu bi sonuç elde edersem sizinle de en kısa zamanda paylaşıcam burda :KK34:

X