İnşallahHeyecanlandım bir yandandan içim umutlanma diyor aralarda kaldım ne zormuş bu durum Allah'ımm kucağımızı boş bırakma nolurr
Hayır ilk defa başıma geliyor adetim üç gün gecikti bugün gene kahverengi kan geldi bir haftadır ara ara geliyor bugünde gelince bide adet ağrısı gibi bir ağrı hissediyorum yıkıldım gibi bişey oldu bakıyorum devamı gelecek sabah tır gelmediLekelenme zaten buyuk bir belirti eger normalde boyle bir lekelenme yasamadiydaniz. Bacak agrisi da cok duydum hamilelerde genelde yasaniyor. Adetw kac gun var?
Tabiki burdanda yazarım benim gibi sayısız insan var belki aynı şeyleri yaşayan herkeste aynı belirti olmaz deniliyor ama çoğunlunta aynı oluyor bence bı faydam ve bir duam olur aynı durumdaki kişiler içinİnşallah
Bana da haber verir mısınız pozitif görünce, testten sonra.
Çok merak ettim
Ama benim bildigim yerlesme kanamasi adet gununden iki gun onceye kadar oluyor. Yumurtlama takibi yaptiniz mi. Belki gec yumurtlama olmussa o zaman adet tarihiniz daha gec de olabilir. (Bu durumda her halukarda hamilelik var) Ama bu gordugunuz adet kanamasi da olabilir ki insallah degildir.Hayır ilk defa başıma geliyor adetim üç gün gecikti bugün gene kahverengi kan geldi bir haftadır ara ara geliyor bugünde gelince bide adet ağrısı gibi bir ağrı hissediyorum yıkıldım gibi bişey oldu bakıyorum devamı gelecek sabah tır gelmedi
Tam net yumurtlama takibii yapmadım açıkçası uygulama kullanıyorum ona göre ilerledim biraz normalde adetim çok düzenli olur bu kanama olaylarını ilk defa yaşıyorum beni umutlandıran şey bu ara ara gelen kahverengi kanamalar oldu test yapmadan öncede belirtileri öğrenmek istedim deneyimli arkadaşlardan ona göre hazırlarım kendimi dedim şuan hislerim var diyor istemsizceAma benim bildigim yerlesme kanamasi adet gununden iki gun onceye kadar oluyor. Yumurtlama takibi yaptiniz mi. Belki gec yumurtlama olmussa o zaman adet tarihiniz daha gec de olabilir. (Bu durumda her halukarda hamilelik var) Ama bu gordugunuz adet kanamasi da olabilir ki insallah degildir.
Kanamadan kastiniz ne? Adet kanamasi olmadigina emin misiniz? Eger eminseniz buyuk ihtimalle var gebelikTam net yumurtlama takibii yapmadım açıkçası uygulama kullanıyorum ona göre ilerledim biraz normalde adetim çok düzenli olur bu kanama olaylarını ilk defa yaşıyorum beni umutlandıran şey bu ara ara gelen kahverengi kanamalar oldu test yapmadan öncede belirtileri öğrenmek istedim deneyimli arkadaşlardan ona göre hazırlarım kendimi dedim şuan hislerim var diyor istemsizce
Evet eminim az az geliyor lekelenme şeklinde ve rengi kahverengi hıc kırmızı gelmedi inşallah onun icjn dua ediyorumKanamadan kastiniz ne? Adet kanamasi olmadigina emin misiniz? Eger eminseniz buyuk ihtimalle var gebelik
Ne kadar surdu? 2 gunden fazla surmemesi lazimEvet eminim az az geliyor lekelenme şeklinde ve rengi kahverengi hıc kırmızı gelmedi inşallah onun icjn dua ediyorum
Bende dört beş gün öncesinden başladı ilk belirti lekelenme oldu dört gün geciktim bugün test yapacağım ne kadar doğru olacak bakalımKizlar bu hamilelik öncesi belirtiler sizde bat dan kac gün önce basladi?
Benimde yeni oldu damarlarım yukarı çekiliyordu sanki ağrısından uyuyamıyordumMerhaba lekennme den sonra şimdide sol bacağım durduk yere ağrımaya başladı ayakta durmuyorum genellikle oturuyorum su sıralar böyle bir belirti olabilir mi
Hayırlı uğurlu olsuuuunnnnTest sonucum arkadaşlar a
Benimde sol bacağım tutuluyor aşılamanın 9.günündeyim midemde yanıyo iştah artışıda oluyor lütfen gebelikten dolayı olsun tüm bunlarBide bu kasık ağrısı dediğiniz şey ben adet Olcam gibi bı ağrı sızı hissediyorum bu mu acaba
İnşallah bugün test yaptım pozitif çıktı bugünBenimde sol bacağım tutuluyor aşılamanın 9.günündeyim midemde yanıyo iştah artışıda oluyor lütfen gebelikten dolayı olsun tüm bunlar
İnşallah bugün test yaptım pozitif çıktı bugün
Bir senedir olmuyordu en son üni de profesöre gittim bana bir ilaç verdi sanırım yumurta uyarıcı gibi biseymis o işe yaradı galiba bu ay o hapı kullandim ve düzenli ilişki yaşadık sonra adetim dört gün gecikti ve lekelenmeler oldu bugün iki kere test yaptım ikiside pozitif darısı size ve isteyen herkesee sizi en iyi ben anlarımRabbim sağlıcakla kucağına Almatı’da nasip etsin inşallah normal gebelikmi yoksa tedavimi gördün cnm
Hayirli ugurlu olsun canim tebrik ederim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinTest sonucum arkadaşlar a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?