Bacak ağrısı hamilelik belirtisi mi?

Heyecanlandım bir yandandan içim umutlanma diyor aralarda kaldım ne zormuş bu durum Allah'ımm kucağımızı boş bırakma nolurr
İnşallah 🐣
Bana da haber verir mısınız pozitif görünce, testten sonra.
Çok merak ettim

Lekelenme zaten buyuk bir belirti eger normalde boyle bir lekelenme yasamadiydaniz. Bacak agrisi da cok duydum hamilelerde genelde yasaniyor. Adetw kac gun var?
Hayır ilk defa başıma geliyor adetim üç gün gecikti bugün gene kahverengi kan geldi bir haftadır ara ara geliyor bugünde gelince bide adet ağrısı gibi bir ağrı hissediyorum yıkıldım gibi bişey oldu bakıyorum devamı gelecek sabah tır gelmedi

İnşallah 🐣
Bana da haber verir mısınız pozitif görünce, testten sonra.
Çok merak ettim
Tabiki burdanda yazarım benim gibi sayısız insan var belki aynı şeyleri yaşayan herkeste aynı belirti olmaz deniliyor ama çoğunlunta aynı oluyor bence bı faydam ve bir duam olur aynı durumdaki kişiler için

Hayır ilk defa başıma geliyor adetim üç gün gecikti bugün gene kahverengi kan geldi bir haftadır ara ara geliyor bugünde gelince bide adet ağrısı gibi bir ağrı hissediyorum yıkıldım gibi bişey oldu bakıyorum devamı gelecek sabah tır gelmedi
Ama benim bildigim yerlesme kanamasi adet gununden iki gun onceye kadar oluyor. Yumurtlama takibi yaptiniz mi. Belki gec yumurtlama olmussa o zaman adet tarihiniz daha gec de olabilir. (Bu durumda her halukarda hamilelik var) Ama bu gordugunuz adet kanamasi da olabilir ki insallah degildir.

Ama benim bildigim yerlesme kanamasi adet gununden iki gun onceye kadar oluyor. Yumurtlama takibi yaptiniz mi. Belki gec yumurtlama olmussa o zaman adet tarihiniz daha gec de olabilir. (Bu durumda her halukarda hamilelik var) Ama bu gordugunuz adet kanamasi da olabilir ki insallah degildir.
Tam net yumurtlama takibii yapmadım açıkçası uygulama kullanıyorum ona göre ilerledim biraz normalde adetim çok düzenli olur bu kanama olaylarını ilk defa yaşıyorum beni umutlandıran şey bu ara ara gelen kahverengi kanamalar oldu test yapmadan öncede belirtileri öğrenmek istedim deneyimli arkadaşlardan ona göre hazırlarım kendimi dedim şuan hislerim var diyor istemsizce

Tam net yumurtlama takibii yapmadım açıkçası uygulama kullanıyorum ona göre ilerledim biraz normalde adetim çok düzenli olur bu kanama olaylarını ilk defa yaşıyorum beni umutlandıran şey bu ara ara gelen kahverengi kanamalar oldu test yapmadan öncede belirtileri öğrenmek istedim deneyimli arkadaşlardan ona göre hazırlarım kendimi dedim şuan hislerim var diyor istemsizce
Kanamadan kastiniz ne? Adet kanamasi olmadigina emin misiniz? Eger eminseniz buyuk ihtimalle var gebelik

Merhaba lekennme den sonra şimdide sol bacağım durduk yere ağrımaya başladı ayakta durmuyorum genellikle oturuyorum su sıralar böyle bir belirti olabilir mi
Benimde yeni oldu damarlarım yukarı çekiliyordu sanki ağrısından uyuyamıyordum

Test sonucum arkadaşlar a

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-22-15-40-40-725_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-08-22-15-40-40-725_com.android.chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 1.823
Rabbim sağlıcakla kucağına Almatı’da nasip etsin inşallah normal gebelikmi yoksa tedavimi gördün cnm

Rabbim sağlıcakla kucağına Almatı’da nasip etsin inşallah normal gebelikmi yoksa tedavimi gördün cnm
Bir senedir olmuyordu en son üni de profesöre gittim bana bir ilaç verdi sanırım yumurta uyarıcı gibi biseymis o işe yaradı galiba bu ay o hapı kullandim ve düzenli ilişki yaşadık sonra adetim dört gün gecikti ve lekelenmeler oldu bugün iki kere test yaptım ikiside pozitif darısı size ve isteyen herkesee sizi en iyi ben anlarım

Benimde ilk aşılamam 1.5 yıldır evliyim bende çok az pko vardı iğneler kullandım işte ne biliyim şimdide 9 gün cumartesi test yapıcam nolur banada dua et hayrına

Test sonucum arkadaşlar a
Hayirli ugurlu olsun canim tebrik ederim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin💕
Canim senin belirtiler tam olarak nelerdi ve adete kac gün kala basladi?
Ya benimde adete 8 gün var ve sol kasigim sol bacagima vurarak agriyor bilemedim belirti mi degil mi, cokta ümitlenmek istemiyorum ☺🥺

Back
X