Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgi sahibi değilseniz meşgul etmeyiniz yazımin altını bende biliyorum yapmasını korkuyorum olumsuz sonuç almaktan aklımdaki soruları gidermeye çalışıyorum tavsiyenize ihtiyacım yok teşekkürlerKeşke adet gününüzü bekleyip kan verseniz.
Ayağım ağrıyo belirti mi? Gözüm seğirdi belirti mi diye kendi kendini yiyeceğine olumsuz sonuç almayı göze alıp test yapsan psikolojin bu durumda olmaz teşekkürlerBilgi sahibi değilseniz meşgul etmeyiniz yazımin altını bende biliyorum yapmasını korkuyorum olumsuz sonuç almaktan aklımdaki soruları gidermeye çalışıyorum tavsiyenize ihtiyacım yok teşekkürler
Kasıklarınızdan bacağa ya daMerhaba lekennme den sonra şimdide sol bacağım durduk yere ağrımaya başladı ayakta durmuyorum genellikle oturuyorum su sıralar böyle bir belirti olabilir mi
Bende artık herşeyden gebelik çıkarıyorum çok istiyoruz çünkü görevimden kaynaklı iki gündür testte yapamadım bulunduğum yerde nöbetçi eczane yok adetim üç gün gecikti bugünde ara ara kahverengi kan geliyor az az adet desem değil yarına kadar nasıl dayanicam bilmiyorumBende lekelenme sonrası inanılmaz bir diz ve biraz üstünde ağrı oldu tabi ben çalıştığım için aldırış etmemiştim fakat belirtiymiş![]()
Güzel Allah'ım duamızı biliyorBenimde agriyo insallah bende gebeyimdir
Aynen öyle insallah gebeyizdirGüzel Allah'ım duamızı biliyor![]()
Güzel Allah'ım duamızı biliyorBenimde agriyo insallah bende gebeyimdir
Üç gün geciktiKasıklarınızdan bacağa ya da
Kasıktan bacağa doğru evet belirti olabilir lekelenme de olmuş zaten
Regl gününüze ne kadar var ?
İnşallah vardırGüzel Allah'ım duamızı biliyor
Üç gün gecikti
Benimde 3 gun gecikti kasiklarimda sizilar var bacaga dogru iniyor 2 gundur gaz hali vardi afedersiniz kabizdim, hafif silince peceteye pembemsi bi leke geldi ip gibi küçücük, daha gelmedi ertesi gun sildim.bidaha sarimsi kahvemsi bi leke geldi baska yok seffaf akinti varGüzel Allah'ım duamızı biliyor
Üç gün gecikti
Bide bu kasık ağrısı dediğiniz şey ben adet Olcam gibi bı ağrı sızı hissediyorum bu mu acabaKasıklarınızdan bacağa ya da
Kasıktan bacağa doğru evet belirti olabilir lekelenme de olmuş zaten
Regl gününüze ne kadar var ?
Evet ona benziyor aslında regl oldum olacak gibiydim sürekli.Bide bu kasık ağrısı dediğiniz şey ben adet Olcam gibi bı ağrı sızı hissediyorum bu mu acaba
En belirgin belirti bu lekelenme ve adet gecikmesini yaşadığım icjn bunlarda mi belirti acaba diyorum neyse yarın bı test yapacağım sizlerin kafasını daha fazla ağrıtmayayim yukarıda bı hanımefendi gibi rahatsız olmasın kimse bu arada sağolun olumlu sonuçlar alırız inşallahYani diğer belirtilerinizi bilemem ama benim de adete 4-5 gün varken sol bacak kalça ve kasık ağrısı ortaya karışık bir şey yaşamıştım. Hatta doktora gidecektim, yürümeme izin vermiyordu neredeyse. Evde osteocare vardı, magnezyum calsium ilaci, onu içtim bir kere ve geçti.
Belki tesadüfi bir ağrıydı ama gebeliği öğrenmeden önce yaşadığım en belirleyici durum oldu.
Yine de sizi boş yere ümitlendirmek istemem, hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Heyecanlandım bir yandandan içim umutlanma diyor aralarda kaldım ne zormuş bu durum Allah'ımm kucağımızı boş bırakma nolurrEvet ona benziyor aslında regl oldum olacak gibiydim sürekli.
Aynen bende öyleyim, amiiin insallahHeyecanlandım bir yandandan içim umutlanma diyor aralarda kaldım ne zormuş bu durum Allah'ımm kucağımızı boş bırakma nolurr
Lekelenme zaten buyuk bir belirti eger normalde boyle bir lekelenme yasamadiydaniz. Bacak agrisi da cok duydum hamilelerde genelde yasaniyor. Adetw kac gun var?Merhaba lekennme den sonra şimdide sol bacağım durduk yere ağrımaya başladı ayakta durmuyorum genellikle oturuyorum su sıralar böyle bir belirti olabilir mi