Bacak ağrısı hamilelik belirtisi mi?

Asena_32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
66
16
3
29
Merhaba lekennme den sonra şimdide sol bacağım durduk yere ağrımaya başladı ayakta durmuyorum genellikle oturuyorum su sıralar böyle bir belirti olabilir mi

Keşke adet gününüzü bekleyip kan verseniz.

Bilgi sahibi değilseniz meşgul etmeyiniz yazımin altını bende biliyorum yapmasını korkuyorum olumsuz sonuç almaktan aklımdaki soruları gidermeye çalışıyorum tavsiyenize ihtiyacım yok teşekkürler
Ayağım ağrıyo belirti mi? Gözüm seğirdi belirti mi diye kendi kendini yiyeceğine olumsuz sonuç almayı göze alıp test yapsan psikolojin bu durumda olmaz teşekkürler 🤗

Bende lekelenme sonrası inanılmaz bir diz ve biraz üstünde ağrı oldu tabi ben çalıştığım için aldırış etmemiştim fakat belirtiymiş 🤷🏻‍♀️

Merhaba lekennme den sonra şimdide sol bacağım durduk yere ağrımaya başladı ayakta durmuyorum genellikle oturuyorum su sıralar böyle bir belirti olabilir mi
Kasıklarınızdan bacağa ya da
Kasıktan bacağa doğru evet belirti olabilir lekelenme de olmuş zaten
Regl gününüze ne kadar var ?

Bende lekelenme sonrası inanılmaz bir diz ve biraz üstünde ağrı oldu tabi ben çalıştığım için aldırış etmemiştim fakat belirtiymiş 🤷🏻‍♀️
Bende artık herşeyden gebelik çıkarıyorum çok istiyoruz çünkü görevimden kaynaklı iki gündür testte yapamadım bulunduğum yerde nöbetçi eczane yok adetim üç gün gecikti bugünde ara ara kahverengi kan geliyor az az adet desem değil yarına kadar nasıl dayanicam bilmiyorum:(

Güzel Allah'ım duamızı biliyor

Üç gün gecikti
Benimde 3 gun gecikti kasiklarimda sizilar var bacaga dogru iniyor 2 gundur gaz hali vardi afedersiniz kabizdim, hafif silince peceteye pembemsi bi leke geldi ip gibi küçücük, daha gelmedi ertesi gun sildim.bidaha sarimsi kahvemsi bi leke geldi baska yok seffaf akinti var

Yani diğer belirtilerinizi bilemem ama benim de adete 4-5 gün varken sol bacak kalça ve kasık ağrısı ortaya karışık bir şey yaşamıştım. Hatta doktora gidecektim, yürümeme izin vermiyordu neredeyse. Evde osteocare vardı, magnezyum calsium ilaci, onu içtim bir kere ve geçti.

Belki tesadüfi bir ağrıydı ama gebeliği öğrenmeden önce yaşadığım en belirleyici durum oldu.

Yine de sizi boş yere ümitlendirmek istemem, hakkınızda hayırlısı olsun 🤲🏻💐

Yani diğer belirtilerinizi bilemem ama benim de adete 4-5 gün varken sol bacak kalça ve kasık ağrısı ortaya karışık bir şey yaşamıştım. Hatta doktora gidecektim, yürümeme izin vermiyordu neredeyse. Evde osteocare vardı, magnezyum calsium ilaci, onu içtim bir kere ve geçti.

Belki tesadüfi bir ağrıydı ama gebeliği öğrenmeden önce yaşadığım en belirleyici durum oldu.

Yine de sizi boş yere ümitlendirmek istemem, hakkınızda hayırlısı olsun 🤲🏻💐
En belirgin belirti bu lekelenme ve adet gecikmesini yaşadığım icjn bunlarda mi belirti acaba diyorum neyse yarın bı test yapacağım sizlerin kafasını daha fazla ağrıtmayayim yukarıda bı hanımefendi gibi rahatsız olmasın kimse bu arada sağolun olumlu sonuçlar alırız inşallah 🙏🏻

Lekelenme zaten buyuk bir belirti eger normalde boyle bir lekelenme yasamadiydaniz. Bacak agrisi da cok duydum hamilelerde genelde yasaniyor. Adetw kac gun var?

Back
X