Bacagimin sacma sapanligi(resimli)

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
image.jpeg

Arkadaslar oturunca sacma sapan bir goruntu olusuyo bu nedir ya.
alt bacagim bileklerim incecik ama o ust bacagimda lanet olasi bir cikinti var ayaktayken bile. Oturunca daha da belli oluyo slime gibi yayiliyo :KK43: oraya dogru birlesiyo bacaklarim.

İc bacak deniliyo sanirim buraya emin degilim
Napabilirim bunun icin?

Eki Görüntüle 1873408

alt bacagim bileklerim incecik ama o ust bacagimda lanet olasi bir cikinti var ayaktayken bile. Oturunca daha da belli oluyo slime gibi yayiliyo :KK43: oraya dogru birlesiyo bacaklarim.

Napabilirim bunun icin?

Aynı sorun bende de var yıllardır şort etek hiçbirşey giyemiyorum . Çember çok etkili diyorlar ama böyle 3-4 ay düzenli yapmak lazım galiba . Birde en önemlisi beslenme gerçekten yoksa hiçbirşey etki etmiyor . Benimde sorunum bu zaten bir turlu şu aburcuburdan vazgeçemiyorum

Egzersiz, spor, yürüyüş, yoga bunların yanı sıra, düzenli uyku saatleri ve dinlenmiş olarak uyanmak dengeli ve düzenli beslenme. Bunlar vücudu şekillendirmek için oldukça önemli. Bir dönem bu yazdıklarımın hepsine uyuyordum. O görüntü falan kalmadı hatta vücut hatları da şekillenmeye başladı. Ideal kilona da ulaşmış olursun tavsiye ederim. :)

aynisi bendede var plates yapiyorum evet azicik fark var ama yine ayni iste offfff offfffff

Eki Görüntüle 1873408

Napabilirim bunun icin?
Koltuk veya sandalyeye vucudunuz dik bir vaziyette oturun plates toplarinin kucugu var ya onu bacak araniza alin. 15 lik setler halinde 3 kez tekrarlayin.Birde yere sirt ustu yatin govdeniz yerde bacaklariniz yukarda olacak sekilde 30 kez acabildiginiz kadar acip birlestirin.

Çok güldüm ya slime yazmışsın ya:))
O silmedan bende de var maalesef..

Spor lazım arkadaşım

X