• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacagimdaki morarma

cantanem1907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
248
127
103
33
Iyi geceler kizlar oncelikle sunu belirteyim yine saglik sorunuyla burdayim ama kizmayin kizcak olanlar lutfem yazmasin sonucta herkesin bir derdi var kiric olmayin forumu herkes birseyler ogrenmek fikir edinmek icin kullaniyo. Ust bacagimin ic kisminda kocaman bi morarma farkettim dun. Bugun o morarma koyu kirmizi bi renk oldu biraz huzursuz oldum acikcasi. Dokununca hafif bi acı var. Insaniz herkes kolunu bacagini biyerlere carpabilir mi ama bu carpabilecek bi yerde degil cok garip bi durum. Sizde doktorluk bi durum mudur yarin hemen gidip gostermem mi lazim? Yoksa takmamam mi lazm?

Stres sıkıntıdan oluyor genelde yada kireclenme falan varsa eğer seni çok tedirgin ediyorsa bir kan tahlili yaptılar için rahatlar .

bence mutlaka test yaptırın
ıcınız rahatlar
zaten cok hızlı kılo vermıssınız
belkı de dıyetınızde sıze zarar verıyor

canım benim her adet donemimden once iki bacağımda para buyukluğunde morarmalar olurdu kadın doğum doktoruna gosterdim adam da şaşırdı ve hemen tahlil almalıyız dedi çok şukur benim temiz çıktı ama bu kanser belirtisi olabiliyormuş sonra çocuğum oldu ve tamamen geçti sen mutlaka tahlil yaptır

Zaten 1 haftalik bir diyetti artik normal diyetlere gecicem. Doktor takintim oldugu icin once burda fikir almak istedim.

Dokununca ağrı var diyorsunuz hani sebepsiz morarma olsa neyse agriyosa farkında olmadan birşey olmuştur... spor filan yapıyorsaniz belki kas zedelenmesi oldu

bana bi dr bacakdaki morluklarin kollarda vs baska yerlerde de olamsi lazim demisti
tek çieçekle bahar olmzda diyolar bi tek o morarmayla hatalik teshisi konmaz
ama stres yapacagina yaptir bi tets dr a gidip

Geçmiş olsun...Benimde kolaltında morluk var iki haftadır sanırım üç tane nokta gibi değişik ağrıyo ama geçmiyor napcamı şaşırdım :( epilatör kullandım ondanmı desem ama geçmezmiydi öyle olsa ufff

Kalp damar ve gogus hastaliklari gorsun ,carpma vs olmayan morarma ,bunlarla ilgili olabiliyor

Bir yerw carpmis olamazmisin ben carpiyorum meaala o an carptigi mi unuyorum bacagimda morluk goruncede ne zman oldu ki diyorum

Iyi geceler kizlar oncelikle sunu belirteyim yine saglik sorunuyla burdayim ama kizmayin kizcak olanlar lutfem yazmasin sonucta herkesin bir derdi var kiric olmayin forumu herkes birseyler ogrenmek fikir edinmek icin kullaniyo. Ust bacagimin ic kisminda kocaman bi morarma farkettim dun. Bugun o morarma koyu kirmizi bi renk oldu biraz huzursuz oldum acikcasi. Dokununca hafif bi acı var. Insaniz herkes kolunu bacagini biyerlere carpabilir mi ama bu carpabilecek bi yerde degil cok garip bi durum. Sizde doktorluk bi durum mudur yarin hemen gidip gostermem mi lazim? Yoksa takmamam mi lazm?
Morarma durduk yere olustuysa Trombosit dusuklugundendir. Doktora gidin bir an once.

Kırmızılık deyince bana cilt enfeksiyonu olabilir gibi geldi, üstünde kızarıklık, hassasiyet, sıcaklık varsa enfeksiyondur büyük ihtimal, siz yarın yinede doktora görünün

Back