• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacağımdaki kırmızı leke bu nedir?

Merhaba, geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir durum değildir. Bende fark bacağımda. Gittiniz mi doktora? Sebebini öğrenebildiniz mi?
Cevap alabileceğinizi sanmıyorum. En son 2017’de girmiş. 😐

Bende fark ettim de şansımı denemek istedim. Benimde bacağımda vardı da yıllardır. Ama sırtımda fark ettim ve korkuttu bu durum beni korkuttu.
Bende buna benzer bir şey çıktığında doktora gitmiştim. O kısımdan kültür alıp incelemişti, kedi mantarı demişti.

Bende buna benzer bir şey çıktığında doktora gitmiştim. O kısımdan kültür alıp incelemişti, kedi mantarı demişti.
Kedi mantarı demek.. Kedilerden bulaşan bir şey ise bende olması yüksek bir ihtimal çünkü sokak kedisi de olsa çok severim yakın dururum yani. Peki nasıl oldunuz geçti mi? Kaşıntı falan var mıydı sizde?

Kedi mantarı demek.. Kedilerden bulaşan bir şey ise bende olması yüksek bir ihtimal çünkü sokak kedisi de olsa çok severim yakın dururum yani. Peki nasıl oldunuz geçti mi? Kaşıntı falan var mıydı sizde?
Çok az kaşıntı vardı. İlaç kullandım geçti hemen.

Back