Maritsa Bazen sktri cekmek lazim Kayıtlı Üye 12 Kasım 2011 4.185 25 108 İzmir 16 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #1 Kızlar bacaklarımda inanılmaz batık var onları sıktığım zaman kırmızı izler oluyor .Şu an bacağımda en az 50 tane kırmızı leke var . Bunlar geçecek mi bazıları hiç geçmeyecek gibi duruyor . Ne yapmam ,ne sürmem lazım yardımlarınızı bekliyorum Son düzenleme: 16 Temmuz 2012
Kızlar bacaklarımda inanılmaz batık var onları sıktığım zaman kırmızı izler oluyor .Şu an bacağımda en az 50 tane kırmızı leke var . Bunlar geçecek mi bazıları hiç geçmeyecek gibi duruyor . Ne yapmam ,ne sürmem lazım yardımlarınızı bekliyorum
KaramelizE ENKAZ MİMARI :/ Kayıtlı Üye 13 Ekim 2011 665 0 316 İzmir 16 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #2 canım tek çözümü lazer bunun benımde öyleydi şimdi çok çok aaazaldı
Maritsa Bazen sktri cekmek lazim Kayıtlı Üye 12 Kasım 2011 4.185 25 108 İzmir 16 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #3 KaramelizE .!.: canım tek çözümü lazer bunun benımde öyleydi şimdi çok çok aaazaldı Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi canım :26: Sen lazer epilasyon mu yaptırdın bacak için çok para istiyorlar
KaramelizE .!.: canım tek çözümü lazer bunun benımde öyleydi şimdi çok çok aaazaldı Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi canım :26: Sen lazer epilasyon mu yaptırdın bacak için çok para istiyorlar
akandeniz herşey güzel olacak Kayıtlı Üye 17 Kasım 2011 6.645 547 148 16 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #4 lazer çok çok etkili bu konuda canım... imkanın varsa yaptır kökten kurtul derim... kırmızı lekelere gelinceee fazla kurcalama geçer...
lazer çok çok etkili bu konuda canım... imkanın varsa yaptır kökten kurtul derim... kırmızı lekelere gelinceee fazla kurcalama geçer...
Maritsa Bazen sktri cekmek lazim Kayıtlı Üye 12 Kasım 2011 4.185 25 108 İzmir 16 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #5 akandeniz .!.: lazer çok çok etkili bu konuda canım... imkanın varsa yaptır kökten kurtul derim... kırmızı lekelere gelinceee fazla kurcalama geçer... Genişletmek için tıkla... Lazerde çok pahalı tatlım ya neyse napalım başka bir yolu yoksa lazer yaptırırım . 2-3 ay önceki lekelerim bile duruyor ,geçmedi Ben 50 dedim ama 5O den fazladır lekelerim .
akandeniz .!.: lazer çok çok etkili bu konuda canım... imkanın varsa yaptır kökten kurtul derim... kırmızı lekelere gelinceee fazla kurcalama geçer... Genişletmek için tıkla... Lazerde çok pahalı tatlım ya neyse napalım başka bir yolu yoksa lazer yaptırırım . 2-3 ay önceki lekelerim bile duruyor ,geçmedi Ben 50 dedim ama 5O den fazladır lekelerim .
akandeniz herşey güzel olacak Kayıtlı Üye 17 Kasım 2011 6.645 547 148 16 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #6 asdfgh87 .!.: Lazerde çok pahalı tatlım ya neyse napalım başka bir yolu yoksa lazer yaptırırım . 2-3 ay önceki lekelerim bile duruyor ,geçmedi Ben 50 dedim ama 5O den fazladır lekelerim . Genişletmek için tıkla... evet biraz pahalı ama kesinlikle kökten çözüm... benim tüm vücut bitti sayılır çok çok az kaldı.... ne bi batık ne bi leke kaldı... kesinlikle tavsiye ederim... Son düzenleme: 16 Temmuz 2012
asdfgh87 .!.: Lazerde çok pahalı tatlım ya neyse napalım başka bir yolu yoksa lazer yaptırırım . 2-3 ay önceki lekelerim bile duruyor ,geçmedi Ben 50 dedim ama 5O den fazladır lekelerim . Genişletmek için tıkla... evet biraz pahalı ama kesinlikle kökten çözüm... benim tüm vücut bitti sayılır çok çok az kaldı.... ne bi batık ne bi leke kaldı... kesinlikle tavsiye ederim...