Bacağımdaki bu çıkan şeyler de neyin nesi?!

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
73
merhaba kızlar geçen akşam bacağım çok kaşındı azcık kaşıdıktan sonra böyle noktalar çıktı ve 3 gündür de hep böyle duruyorlar ama kaşıntısı geçti bu neyin nesi bilen var mı lütfen yardım edin korkuyorum..

fotoğrafta net çıkmamış ama çok fazla ve belirgin noktalar napmalıyım sizce

Yedigin bir şey dokunmuş olabilir mi ya da epilasyon yaparken cildin böyle bir tepki vermiştir bazen ağdayı aynı yerden iki kere çekince buna benzer şeyler oluyor. Yine de ürtiker gibi geldi bana malum mevsim değişikliği. Alerji testi yaptırmanızda fayda var

yoo epilasyon yapmamıştım ben de yediğim bir şey dokunmuştur dedim fakat 3 gündür hiç geçmedi teşekkürler yorumun için..

bende de olmuştu aynısı.ablam sertçe tokat atmıştı çıplakken o yüzden olmuştu.belki farketmeden sende bi yere vurmuş olabilirsin.gerçi şimdiye çoktan geçmiştir heralde.

geçmiş olsun, eğer şiddetli kaşıdıysanz ( sinek ısırığı çok kaşınır) ondan olmuştur ama kaşıntı devam ediyorsa bir doktora görünün alerji olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…