canımm bence en iyisi bir dermatoloğa gitmelisin.derlerya herşeyin erken tedavisi mümkündür.Kızlar geçen bayramda çok acil bir yere gitmemiz gerekti ve bende mecburiyetten bacağıma jilet sürdüm. duşun altında yaptığım için farketmemişim ama kesilmiş. Derin değildi o kadar kanadı kabuk tuttu. Sonra kabuklar döküldü şimdi kendi tenimden daha koyu duruyor oralar. Derim gergin gibi sanki.. Çektiğim zaman derimi rengi açılıyor normal rengine dönüyor ama bırakınca koyu kahverengi..
Nolur yardım edin etek giyemiyorum mayo falan.. Ne yapmam gerek? Geçer mi bu izler bazı yerlerde geçmez diye duydum çok kafama takıyorum lütfen bildiğini bişi varsa yardım edin bana
Ama anneme babama diyemem kızarlar dermatoloğa gidemem. Bitkisel bir tedavisi yada krem falan yok mudur?
Yada kendiliğinden geçmez mi
Kızlar geçen bayramda çok acil bir yere gitmemiz gerekti ve bende mecburiyetten bacağıma jilet sürdüm. duşun altında yaptığım için farketmemişim ama kesilmiş. Derin değildi o kadar kanadı kabuk tuttu. Sonra kabuklar döküldü şimdi kendi tenimden daha koyu duruyor oralar. Derim gergin gibi sanki.. Çektiğim zaman derimi rengi açılıyor normal rengine dönüyor ama bırakınca koyu kahverengi..
Nolur yardım edin etek giyemiyorum mayo falan.. Ne yapmam gerek? Geçer mi bu izler bazı yerlerde geçmez diye duydum çok kafama takıyorum lütfen bildiğini bişi varsa yardım edin bana
canım ama bu çok ayrıntılı bir konu.yani hani sivilce gibi bir şey değil mesela.daha ne olduğunu bile bilmiyoruzAma anneme babama diyemem kızarlar dermatoloğa gidemem. Bitkisel bir tedavisi yada krem falan yok mudur?
Yada kendiliğinden geçmez mi
Kızlar geçen bayramda çok acil bir yere gitmemiz gerekti ve bende mecburiyetten bacağıma jilet sürdüm. duşun altında yaptığım için farketmemişim ama kesilmiş. Derin değildi o kadar kanadı kabuk tuttu. Sonra kabuklar döküldü şimdi kendi tenimden daha koyu duruyor oralar. Derim gergin gibi sanki.. Çektiğim zaman derimi rengi açılıyor normal rengine dönüyor ama bırakınca koyu kahverengi..
Şunu diyim yarık değildi en üstteki deri soyulmuş gibiydi
arkadaşım yara izleri ve ameliyat izleri için kullanılan contractubex diye bir krem var. ben ameliyattan sonra kullanmak için almıştım ama dikiş izlerim küçük ve fazla görünmeyen bir yerde olduğundan fazla üzerine düşmedim.ama alırken eczacı bana çok faydasını gördüğünü, elinin bıçakla derin bir şekilde kesildiğini ve bunu kullanarak dikiş izlerini yok ettiğini anlatmıştı. faydası olabilir eczaneden alıp bir dene istersen.
benim yaralarım pek görünür değildi ve küçüktü. o yüzden çok önemsemedim ve sürekli kullanmadım. yinede izlerimi hafifletti.ama kullanıp faydasını görenler olduğunu biliyorum.ne kadar kısa sürede kullanırsan o kadar iyi olur sanırım. ama eğer alabilirsen bir çare olarak kullanmanı öneririm.umarım faydalı olur.Contructubex ilacını sordum bugün eczaneye 65 tl dedi biraz pahalı geldi bana ama son çare alırım..
Peki bu ilacı kullanmak için br sınır var mı? yani yaranın yeni mi olması gerekiyor? Ne kadar zamandır kullanıyorun :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?