- 26 Ocak 2018
- 836
- 882
- 103
- 28
- Konu Sahibi Gulbahcesii96
-
Evet biliyorum ama korkuyorumGeçmis olsun ama burdan kimse size reçete yazamaz. Yani böyle önemli ,hemen acile gidilmedi gerektiren durumların burda alelade anlatilip teşhis konulmasını beklemek bana komik geliyor ...
Mantar olmayasın acilen doktora gidin mantar ise vucudunuzda da sıçrar dizinizde olduğu gibi.Yada başka birşey ihmal etmeyin.Kizlar cok acil yardiminiza ihtiyacim var. Ilk once ayagimin alti kasinmaya basladi sonra kasidikca kizardi ve sisti sonra yanlarina sicradi. Simdi de dizimde cikti kocaman yuvarlak kirmizi kabarcik ayagimin uzerine basamiyorum. Acile gitmeye korkuyorum. Bu durumu yasayan varsa cevap yazabilir mi lutfenn..
Not: grip oldugum icin 3 gundur nurofen kullaniyorum.
Acaba bu ilacin boyle etkileri var mi?
Kolonya alerji lezyonlarına sürülmezKizlar onerileriniz icin cok tesekkur ederim. Ilacin recetesini okudum,boyle bir durumun ortaya cikabilecegi yaziyor. O nedenle sabah gecmezse erkenden acile gidecegim. Ve kolonya sıktıgım yerler kabardi sadece digerleri sondu bu neden olur acaba?
Ay demeyin benim vizelerim basliyor suan evin icinde bile ayagimin uzerine basamiyorum o derece sisti aslinda cok sis degillerdi ama kolonya sıkınca daha fena duNurofen bendede aynen böyle alerji yapıyor,hatta ilk olduğumda saç diplerimden tutun yüzüm boynum kollarımtüm vücudum kabarmıştı.
Sıcak su damlatılmış gibi kabarcıklar oldu kaşıdıkça çoğaldı.
Bir haftaya zor geçiyor
Kolonya alerji lezyonlarına sürülmez
Yıkayıp Gülsuyu dök
Gözlerin ve dudakların şişmeye başlarsa sabahı bekleme hemen git acile[/QUOTE
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Bende ilk basta sinek isirigi sandim bastim kolonyayi ama kolonya doktugum yerler kocaman kabardi dokmedigim yerler sondu hemen dediginizi yapip gulsuyu dokucem.
Kolonya dökmeyin daha kötü olur.Kizlar onerileriniz icin cok tesekkur ederim. Ilacin recetesini okudum,boyle bir durumun ortaya cikabilecegi yaziyor. O nedenle sabah gecmezse erkenden acile gidecegim. Ve kolonya sıktıgım yerler kabardi sadece digerleri sondu bu neden olur acaba?
Evet dediginiz gibi kolonya doktugum yerler daha kotu, balon gibi sisti.Kolonya dökmeyin daha kötü olur.
Normalde alerjim oldugunu bilmiyordum, alerji testi yaptirmak sart oldu.Önce ılık suyla yıka
İlaçtan olduğuna eminsen bir daha kullanma onuda etken maddesi aynı olan ilaçları da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?