How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bacağımda aniden çıkan..

Gulbahcesii96

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
836
882
103
28
Kizlar cok acil yardiminiza ihtiyacim var. Ilk once ayagimin alti kasinmaya basladi sonra kasidikca kizardi ve sisti sonra yanlarina sicradi. Simdi de dizimde cikti kocaman yuvarlak kirmizi kabarcik ayagimin uzerine basamiyorum. Acile gitmeye korkuyorum. Bu durumu yasayan varsa cevap yazabilir mi lutfenn..

Not: grip oldugum icin 3 gundur nurofen kullaniyorum.
Acaba bu ilacin boyle etkileri var mi?

Geçmis olsun ama burdan kimse size reçete yazamaz. Yani böyle önemli ,hemen acile gidilmedi gerektiren durumların burda alelade anlatilip teşhis konulmasını beklemek bana komik geliyor ...

Yapmayın belki de çok basit bir şeyin acile gitmeyi ihmal ettiğiniz için vücudunuza yayılmasına izin veriyorsunuz.
Tamam burada da paylaşın ama buradan kimse kesin teşhis koyamaz ki.

Kizlar cok acil yardiminiza ihtiyacim var. Ilk once ayagimin alti kasinmaya basladi sonra kasidikca kizardi ve sisti sonra yanlarina sicradi. Simdi de dizimde cikti kocaman yuvarlak kirmizi kabarcik ayagimin uzerine basamiyorum. Acile gitmeye korkuyorum. Bu durumu yasayan varsa cevap yazabilir mi lutfenn..

Not: grip oldugum icin 3 gundur nurofen kullaniyorum.
Acaba bu ilacin boyle etkileri var mi?
Mantar olmayasın acilen doktora gidin mantar ise vucudunuzda da sıçrar dizinizde olduğu gibi.Yada başka birşey ihmal etmeyin.

Acile gitmeye neden korkuyorsunuz ki? Acile gidince olmayan bir şey oluşmayacak, zaten var olana müdahale edecekler. Madem gittikçe yayılıyor bir doktorun görmesinde fayda var. Alerjik reaksiyon olabilir, böcek ısırmış olabilir. Korkmayın

Kizlar onerileriniz icin cok tesekkur ederim. Ilacin recetesini okudum,boyle bir durumun ortaya cikabilecegi yaziyor. O nedenle sabah gecmezse erkenden acile gidecegim. Ve kolonya sıktıgım yerler kabardi sadece digerleri sondu bu neden olur acaba?

Nurofen bendede aynen böyle alerji yapıyor,hatta ilk olduğumda saç diplerimden tutun yüzüm boynum kollarımtüm vücudum kabarmıştı.
Sıcak su damlatılmış gibi kabarcıklar oldu kaşıdıkça çoğaldı.
Bir haftaya zor geçiyor

Kizlar onerileriniz icin cok tesekkur ederim. Ilacin recetesini okudum,boyle bir durumun ortaya cikabilecegi yaziyor. O nedenle sabah gecmezse erkenden acile gidecegim. Ve kolonya sıktıgım yerler kabardi sadece digerleri sondu bu neden olur acaba?
Kolonya alerji lezyonlarına sürülmez
Yıkayıp Gülsuyu dök
Gözlerin ve dudakların şişmeye başlarsa sabahı bekleme hemen git acile

Nurofen bendede aynen böyle alerji yapıyor,hatta ilk olduğumda saç diplerimden tutun yüzüm boynum kollarımtüm vücudum kabarmıştı.
Sıcak su damlatılmış gibi kabarcıklar oldu kaşıdıkça çoğaldı.
Bir haftaya zor geçiyor
Ay demeyin benim vizelerim basliyor suan evin icinde bile ayagimin uzerine basamiyorum o derece sisti aslinda cok sis degillerdi ama kolonya sıkınca daha fena du

Kolonya alerji lezyonlarına sürülmez
Yıkayıp Gülsuyu dök
Gözlerin ve dudakların şişmeye başlarsa sabahı bekleme hemen git acile[/QUOTE
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Bende ilk basta sinek isirigi sandim bastim kolonyayi ama kolonya doktugum yerler kocaman kabardi dokmedigim yerler sondu hemen dediginizi yapip gulsuyu dokucem.

Kolonya dökmeyin daha kötü olur.

Önce ılık suyla yıka
İlaçtan olduğuna eminsen bir daha kullanma onuda etken maddesi aynı olan ilaçları da

Kolonya sıkma nemlendirici sür ve ıslak bırakma. Doktora muhakkak git bak gözune fln sıçrar belli ki sepici

Kizlar cok cok tesekkur ederim cevaplariniz icin dun gece cikan o sis kabarciklar indi kizarikligi gitti. Kolonya doktuklerimde hafif yanma var sadece

Back