• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BACAĞIMA KAYNAR SU DÖKÜLDÜ

Ben de kantoron yağı diyeceğim ama acısı için değil iz için.Mucizevi bir şey hem açık yaralara hem de mide yarası gibi rahatsızlıklara iyi geliyor.Allah şifa versin .Çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun.kantoran yağının yaniga çok iyi geldiğini biliyorum.
mümkünse doğal olarak elde edilenden bulabilirseniz daha iyi olur.
tekrar çok geçmiş olsun.

Contractubex. 80 lira civarı sgk karsilamio ama bi yanık unitesine gitmen lazim acildekiler silverdin yazar gonderir. Genel cerrah görmeli. Ama anlattigin kadariyla sadece kizariksa deri kalkmadiysa iz kalmaz zaten.

silversin 3 günden fazla iz bırakır gecmiş olsun derin soyulmadıysa iz kalmaz zamanla gecer . belki su toplayıpta sisebilir kendi kendine patlamasını bekle bol su iç protein agırlıklı beslen

bende kantaron yagi diyecegim cok gecmis olsun kantaron yagi her evde bulunmasi gereken mucize bir sey bence cok aradim sonunda dogal yapan birini buldum sosyal medya uzerinden denk geldim tesadufen hemen siParis verdim 500 ml 25 tl ye aldim.ben kizimin aylardir gecmeyen pisigi icin istemistim sadece 3 kere surdum mucize gibi birseymis eger dogal bulabilirseniz cevrenizde mutlaka sorun isterseniz bende aldigim kisinin ismini verebilirim size

Silverdin sürün. Senelerdir düzenli olarak yakarım bacağımı yanlışlıkla. Hiç iz bırakmaz.

Gerçekten yardıma ihtiyacım var kızlar herkese merhaba.. Cuma günü işyerindeyim saa 6 civarı. işten çok bunaldım ve bir çay içeyim dedim ellerimi yeni yıkamıştım ve elimden kaydı çaydanlık direk bacağıma döküldü sabah 8 den beri kaynayan su. okadar canım yandıki kendime banyoya zor attım bi baktım heryerim al al olmuş genital gölgemin üst kısmı kasık bölgem ve üst bacağım haşlandı. acile gittim pansumanlar falan tabi ben feryat figan bağırıyorum. doktor bepanten plus sür iz kalmaması için dedi bacağım şuan sargıda genital bölgemde çok acıyor. aklının bi ucunda ilaç önerisi olan iz kalmaması ve acımın hafiflemesi için Allah rıza için yazsın... Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum:KK43::KK43:
Kardesim cok gecmis olsun.
Sakin uzulme biliyorum cok zor yanik acisi.
Kendimden biliyorum ayni sekilde bacagimin arkasi popoma kadar yanmisti..
Ilk hafta sargili kaldi acisini agrisini dindirmek icin krem kullandim.
Daha sonra gunde 3 defa sari kantaron ve zeytinyagini karistirip surdum.
Sakin kabuklari kaldirmaya calisma onlar zamanla kendileri dokuluyo..
Inan bana 2bucuk ayda eser kalmadi.
Birde bu olay basima dugunumden once gelmisti ..acile gittigimizde hemsireler vah vah daha nisanliymis gitti gencecik kiz demislerdi onlarada burdan selam olsun..:halay::KK15:

Balmumu ve zeytinyagi ile yapilan bir krem var iz bırakmıyormuş birçok kişiden duymustum netten bir aratın..Geçmiş olsun

Gerçekten yardıma ihtiyacım var kızlar herkese merhaba.. Cuma günü işyerindeyim saa 6 civarı. işten çok bunaldım ve bir çay içeyim dedim ellerimi yeni yıkamıştım ve elimden kaydı çaydanlık direk bacağıma döküldü sabah 8 den beri kaynayan su. okadar canım yandıki kendime banyoya zor attım bi baktım heryerim al al olmuş genital gölgemin üst kısmı kasık bölgem ve üst bacağım haşlandı. acile gittim pansumanlar falan tabi ben feryat figan bağırıyorum. doktor bepanten plus sür iz kalmaması için dedi bacağım şuan sargıda genital bölgemde çok acıyor. aklının bi ucunda ilaç önerisi olan iz kalmaması ve acımın hafiflemesi için Allah rıza için yazsın... Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum:KK43::KK43:
Kapali kalmasin daha kotu olur. Rifocin ampul kirip suruyordu bana doktor. Sonrada silverdin ile madecassolu ust ustte suruyordu. Ayni sekilde benim ayagim yandi. 1.5 ay ayakkabi giyememistim. Cok gecmis olsun.

Geçmiş olsun. Bir kantaron önerisi de benden,teyzemin 2 yıl önce bacağı ağır yanmıştı sürekli kantaron yağı sürdü şuan hiç iz kalmadı.

Off buyuk gecmış olsun canım :KK43: yanıklarda hep silverdin kullanıyorum bol bol suruyorum hatta, aloe vera da acısını ızını alır diyorlar denemedım hic

kizarmis sogumus balik yagini oneriyorum balisi kizartin ve yagini suzun soguyunca yaniga surun hic iz kalmiyor oglumun 1 sene once boynu yanmusti ona kullandim bir hemsire abla onermisti hic iz kalmadi oglumda istanbuldaysaniz yanik ve yara hastahanesi var kosuyolunda oraya gidin acile

Kamptan yay

Back