- 10 Ocak 2017
- 167
- 134
- 23
- Konu Sahibi bayankirpikk
-
acildeki doktorlar okadar ilgisizdiki kaçıncı derece yanık söylemediler bende o halde sormayı akıl edemedim. araştırayım bi kantaronu teşekkür ederimsarı kantaron yağı derler hiç kullanmadım.
çok geçmiş olsun. kaçıncı derece yanık?
acildeki doktorlar okadar ilgisizdiki kaçıncı derece yanık söylemediler bende o halde sormayı akıl edemedim. araştırayım bi kantaronu teşekkür ederim
Gerçekten yardıma ihtiyacım var kızlar herkese merhaba.. Cuma günü işyerindeyim saa 6 civarı. işten çok bunaldım ve bir çay içeyim dedim ellerimi yeni yıkamıştım ve elimden kaydı çaydanlık direk bacağıma döküldü sabah 8 den beri kaynayan su. okadar canım yandıki kendime banyoya zor attım bi baktım heryerim al al olmuş genital gölgemin üst kısmı kasık bölgem ve üst bacağım haşlandı. acile gittim pansumanlar falan tabi ben feryat figan bağırıyorum. doktor bepanten plus sür iz kalmaması için dedi bacağım şuan sargıda genital bölgemde çok acıyor. aklının bi ucunda ilaç önerisi olan iz kalmaması ve acımın hafiflemesi için Allah rıza için yazsın... Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum
Cok gecmis olsun, bende bacagimi sicak bir tencereyle kolumuda su buhariyla yaktim cok berbat bir durum.Gerçekten yardıma ihtiyacım var kızlar herkese merhaba.. Cuma günü işyerindeyim saa 6 civarı. işten çok bunaldım ve bir çay içeyim dedim ellerimi yeni yıkamıştım ve elimden kaydı çaydanlık direk bacağıma döküldü sabah 8 den beri kaynayan su. okadar canım yandıki kendime banyoya zor attım bi baktım heryerim al al olmuş genital gölgemin üst kısmı kasık bölgem ve üst bacağım haşlandı. acile gittim pansumanlar falan tabi ben feryat figan bağırıyorum. doktor bepanten plus sür iz kalmaması için dedi bacağım şuan sargıda genital bölgemde çok acıyor. aklının bi ucunda ilaç önerisi olan iz kalmaması ve acımın hafiflemesi için Allah rıza için yazsın... Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?