• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BACAĞIMA KAYNAR SU DÖKÜLDÜ

bayankirpikk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
167
134
23
Gerçekten yardıma ihtiyacım var kızlar herkese merhaba.. Cuma günü işyerindeyim saa 6 civarı. işten çok bunaldım ve bir çay içeyim dedim ellerimi yeni yıkamıştım ve elimden kaydı çaydanlık direk bacağıma döküldü sabah 8 den beri kaynayan su. okadar canım yandıki kendime banyoya zor attım bi baktım heryerim al al olmuş genital gölgemin üst kısmı kasık bölgem ve üst bacağım haşlandı. acile gittim pansumanlar falan tabi ben feryat figan bağırıyorum. doktor bepanten plus sür iz kalmaması için dedi bacağım şuan sargıda genital bölgemde çok acıyor. aklının bi ucunda ilaç önerisi olan iz kalmaması ve acımın hafiflemesi için Allah rıza için yazsın... Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum:KK43::KK43:

Contratubex.. biraz pahalı ama yanık izi için tavsiye edilen bi merhem.. geçmiş olsun.. ben de bacağımı kaynar çayla 2. dereceden yaktım söylediğim ilacı düzenli kullanmadım, izin geçmesi 1 seneden fazla sürdü.. ama geçti yani.. üzülme öyle kalır diye..

acildeki doktorlar okadar ilgisizdiki kaçıncı derece yanık söylemediler bende o halde sormayı akıl edemedim. araştırayım bi kantaronu teşekkür ederim

tekrar randevu alıp gidebilirsiniz doktora.

benim ayağım yanmıştı. 2. dereceden yanıktısanıyorum. su da toplamıştı yani öyle kırmızılıkla vs değildi. bişey kullanmamama rağmen hiç iz kalmadı. sadece duştan sonra hafif bi dalgalanma görüyorum.

Gerçekten yardıma ihtiyacım var kızlar herkese merhaba.. Cuma günü işyerindeyim saa 6 civarı. işten çok bunaldım ve bir çay içeyim dedim ellerimi yeni yıkamıştım ve elimden kaydı çaydanlık direk bacağıma döküldü sabah 8 den beri kaynayan su. okadar canım yandıki kendime banyoya zor attım bi baktım heryerim al al olmuş genital gölgemin üst kısmı kasık bölgem ve üst bacağım haşlandı. acile gittim pansumanlar falan tabi ben feryat figan bağırıyorum. doktor bepanten plus sür iz kalmaması için dedi bacağım şuan sargıda genital bölgemde çok acıyor. aklının bi ucunda ilaç önerisi olan iz kalmaması ve acımın hafiflemesi için Allah rıza için yazsın... Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum:KK43::KK43:

Canım benım de ıkı sene evvel elime caydanlıktan su dokuldu
sana dıyeceğim seyı asla es geçme
iz konusunda tek bir krem vardır bepanten falan hıkaye
contraxtubex adı
ben bunu kullandım izim gecene kadar sabırla sürdüm suanda elımde hıcbır ız yok
elımın tamamını kaplamıstı

bir de bulundugun sehırdekı eczaneleri ara
domuz yağı sor
domuz yagını da sür yanan yere
birkac aya hiç izin kalmaz
ama sabırla sür
ihmal edersen kalır izi

ben de bacağıma bi ay önce çaydanlığı devirdim. İlk gün acile gittim pansuman yapıp sardılar ama ertesi gün dermatoloğa gittiğimde sargı yapılmaması gerektiğini söyledi tabi yanık derecesine göre değişiyor bu durum benimki 2. dereceydi. Birde su toplamıştı onları boşaltı ve iltihap kapmaması için bi antibiyotik hap verdi. Yara izinin kalmaması için en önemli şey oranın iltihap kapmaması. Verdiği kremler de; fucidin,fito ve dextrocin. Yara kendini iyice toparlayana kadar bu üçünü sürdüm.Şu an da sarı kantaron yağını sürüyorum.

Benim büyük bi yanık değildi ama fırından tepsi çıkarırken kolum yanmıştı kantaron yağı sürdüm şuan hiçbir iz yok, tabi doktorun verdiği ilaçları kullanın ama bunu da bi sorun yada deneyin isterseniz,çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun, bende bacagimi sicak bir tencereyle kolumuda su buhariyla yaktim cok berbat bir durum.
Yumurta akini surmek gerekiyormus ilk etapta, birde internette okumustum bircok yumurtayi komur gibi olana kadar kavuruyorlar kokusu biraz kotu oluyormus ama faydali olmus kullananlarda yumurta sarisi yagiydi ismi. Ben zahmetli bulmustum.

Back