• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babyseq Fetal Dna Testi

Cok sevindim adiniza:) allah saglikla devamini getirsin. Ay biz de arastirma icerisindeyiz. Babyseq benim de aklimi cok karistirdi cunku cok daha fazla seye bakiliyor dendi bize. Abd ye gidenlerde sadece uc seye bakiliyor. Bende ikilide risk yok cikti ama iste gen testi kadar kesin olmuyor. İsmininizi vs kapatip raporu biraz paylasir veya ozel msj atar misiniz. Nelere bakiliyor gercekten detayli mi dedikleri gibi? Yoksa parasi neyse verelim deyip abdye yollayacagiz. Ama onu da esim kan verdigin yer ayri para yatirdigin yer ayri sonuc bekledigin yer ayri kim benim
Muhatabim nerden bilcem ornegi saglam yolladiklarini gelen raporun senin ornegin oldugunu diyor(kendisi aksiyete hastasi zaten). E hak da veriyorum. Yani kan aldiklari sabiy bi lab sirket olsa icim
Yanmayacak.
Merhaba yazdığınızı şimdi gördüm k.bakmayın babyseq firması örnek rapor gönderiyor whatsapptan yetkilisinden istwyebilirsiniz :)

Kızlar selam, dün akşam 7’de (14.gün) hayırlı haberlerimizi aldık. Çok şükür çok temiz çıktı. Doktorumuz sağlıklı bir kız bebek geliyor dedi 💕 Allah haber bekleyen herkese tez zamanda temiz haberler nasip etsin inşallah 🙏🏽 Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim 🌸
Merhaba canim bende ayni firmaya fetal dna verdim 15. Gun bugun sonucu size mail olarak mi watsaptan mi attilar

Back