• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Babyliss sac duzlestiricisini kullanlar

Pempe_GozLuk

bir varmış bir yokmuş ......
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
307
2
296
Selam kizlarr.. ben bugunlerde sacim icin Babyliss Pro Ultra-Wide 38mm Straightening Styler almak istiyorum sizce nasil ? kullan varmi? Ve turkiyede fiyati nasil acaba merak edim yardim edermsnz ///

ben 4 sene önce babyliss almıştım hala sıfır gibi hiç yıpranmadı
ama dediğin seriyi bilemiyorum

ben 4 sene önce babyliss almıştım hala sıfır gibi hiç yıpranmadı
ama dediğin seriyi bilemiyorum

canim bende bu markayi almak istiyorum ..sen hangi serisini aldin benm almak istedigim masasi genis cabuk oluyoo arkdsm kendi masasindan sacimi yapti inan 10 dk surdu saclarmda uzun cok hosuma gitti ben alirsam masasin seramik olan bolumu buyuk olcakk..buyuk olursa daha cabuk oluyoo ama turkiyede fiyati nasil kullannan varmii ve bu marka hakkinda bilgisi olanlar bana yardim edebilirmi?

önceden aldığım için seri ne bilmiyorum
ama ben ondan önce braun falan almıştım saçlarım kalın telli kuru uzun kıvırcık ve gürdü sadece braun benim saçımla baş edebildi :))

benim kullandığım ince plaka seramik seramikleri sarı renk

kullanan çok özellikle ben tüm çevreme tavsiye ettim çoğu memnun

fiyat olarak ucuz değil ama uçurum fiyatıda yok yani

tahminen 100 ile 200 arası birşeydir

benim de babyliss düzleştiricim vardı uzun süre kullandığım..3-4 ay önce elimden düştü kırıldı..uzun bir araşırmadan sonra remington inci plakalı olanı aldım..çok memnunum..babylissle mukayese bile edilemez..tek seferde yıpranmayan dümdüz saçlar...düşünenlere tavsiye ederim kıslar...

maşamda babyliss bu arada..ondanda memnunum.fakat remington gerçekten çok daha kaliteli.söylemden geçemiycem...

benim de babyliss düzleştiricim vardı uzun süre kullandığım..3-4 ay önce elimden düştü kırıldı..uzun bir araşırmadan sonra remington inci plakalı olanı aldım..çok memnunum..babylissle mukayese bile edilemez..tek seferde yıpranmayan dümdüz saçlar...düşünenlere tavsiye ederim kıslar...

maşamda babyliss bu arada..ondanda memnunum.fakat remington gerçekten çok daha kaliteli.söylemden geçemiycem...
verdigin bilgi icin cok tessekur ederim canimm..remingtonun hangi serisini kullandin tam olarak soylermisin..Ben ince uclu masasini istemiyorum kalin masali olcak saclarim uzun oldugu icin ..?

önceden aldığım için seri ne bilmiyorum
ama ben ondan önce braun falan almıştım saçlarım kalın telli kuru uzun kıvırcık ve gürdü sadece braun benim saçımla baş edebildi :))

benim kullandığım ince plaka seramik seramikleri sarı renk

kullanan çok özellikle ben tüm çevreme tavsiye ettim çoğu memnun

fiyat olarak ucuz değil ama uçurum fiyatıda yok yani

tahminen 100 ile 200 arası birşeydir

braununda iyi oldugunu duydumm benm saclarim dalgali oyle gunluk kullanmaycam zaten arkdslarla bi yerlere gittigim zamn ozel guunlerde dugunde bayramda felan kullanmak icin almak istiyirom.bazen acil durumlarda ihtiyac oluyor almak sart oldu .valla kizlari hangi marka alcagimi sasirdim karar veremiyorum carsiya gidip bir goz atmak istiyorum gecenlerde bakdim ama aradigimi bulamadm ne olck bilmiyorm :57:

evet braun da çok iyidir ama babyliss bana göre bir adım daha önce saç düzleştiricisinde.

kesınlıkle almalısın canım pısmn olmazsn bnm maşamda bayblıss. kısa sürede ıstedıqın sonucu alıosun. maşada olsun düzlestırıcıde olsun babylıss ın üstüne marka tanımam. arkadaslarım ucuz olsun dıye baska marka aldılar ama 1 ay kullanamadan attılar bır köseye.. ne düzlestırıodu ne masa yapabılıyordu. 1 kere al tam olsun yanı =) arkadaslrmda babylıss aldılar smdı

benim düzleştiricimde babyliss 5 sene önce almıştık 230 tl ye , çk da memnunum yepyeni ve 230 derece ısısı var

Back