- 21 Ocak 2010
- 362
- 1
- Konu Sahibi Deniznisan
hihuuuuuu sonunda aldımmmm babyliss pro200 2361ce(19mm) titanum maşayıı ama elim yatkın olmadıından tuhaf oldu dalgalar ama zamanla alışır inşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu maşayı bnde kullanyrm ve çooooook memnunum.maşa ve düzleştirici alırken babyliss'ten asla şaşmayın.çünkü babyliss'i profosyonel kuaförler kullanıyor.yalnız maşayı da düzleştiriciyi de alırken dikkat edilmesi gereken 4önemli husus var:
3)düzleştirici ya da maşanızdan kısa zamanda iyi sonuç alabilmeniz için 140-230 derece arasında ısınabilmesi gerekir ve ısısını elle ayarlama özelliği olması gerekir.(kullanıcı kendi saç yapısına ve saç özelliklerine göre ısıyı elle ayarlayabilmeli)
ama babyliss te 140-230 derece arası bir ürün yok benim gördüklerim de 200 derece idi. düzleştirice hiç o kadar yüksek ısı kullanmadım ama maşada kullanmak gerekebilir mi sence.ona göre 230 derecelik ürün aramak durumda kalıcam da :)
dün akşam babyliss pro200 3161ce 19mm lik üründen aldım. tabi hemen deneme yaptım ve sonuç gayet olumlu..
19mmle dalqalr duqun sacı qbi oluormu?
hayır canım,çok çok ince tutamlarda alırsa olur belki ama o da sen yapmak istersen olur :) ben kullanıyorum şuan ve gerçekten çok hoş ve kalıcı dalgalar yapıyor. tamamen senin aldığın tutamla ilgili bence.. ama bir kes de ince ince tutam alarak deniycem evde :)) beren saatin öyle bir resmi var. bulursan bak. çok hoş
ne kadara söyle markası ne nolur bende alıcam
ben alalı iki yıl oldu....
o halde ben söyleyim canım.. henüz çok yeni aldım.. 79TL idi boynerde
ben internetten aldım... maşalar 60 yada 69 du...
düzleştirici 180 civarıydı..
umarım baybliss almışsındır.