- Konu Sahibi Deniznisan
-
canim bence isi derecesi cok dusuk o ne kadar sekil verebilirki ?
mesela benim sac duzlestiricisi var braunun derecesi 230 yerimseniben
seramik alman cok iyi saci yakma tehlikesi yok ama bence isi derecesi biraz daha yuksek olanindan al
remingtonun maşası var birde.değişik aparatlarıda var düzleştirici,tost,spiral.resmini ve özeliklerini koyuyorum lütfen yorumunuzu yazın...
Remington S8660 Hair Envy Multi Şekillendirici
Özellikler
• Profesyonel multi şekillendirici – tek ürünle farklı stiller
• Eşit ısı dağılımı için seramik kaplı aparatlar
• Elektriklenmeyi önleyen İyonlar
• Tüm saç tipleri için LED IŞIKLI değişken yüksek ısı kontrolü
• Anında şekillendirme için 60 saniyede hızlı ısınma
• Aparat ve Aksesuarlar
- Değiştirilebilir tost & düzleştirici
- 19 mm ince maşa
- Tarak kılıfı
- Spiral kılıf
- 4 saç klipsi
Ya arkadaşlar ben babylissn 19mm liğini aldım ama bunla lüle lüle oluyor ben dah iri dalga daha doğal dursun istiyorum onun için daha kalınımı almalıyım.Daha kalın olanları ile verim alınamıyo dediler doğru mu .Yardımcı olurmusunuz ona göre değiştiricem kalınıyla bikaç gün içinde...
Ya arkadaşlar ben babylissn 19mm liğini aldım ama bunla lüle lüle oluyor ben dah iri dalga daha doğal dursun istiyorum onun için daha kalınımı almalıyım.Daha kalın olanları ile verim alınamıyo dediler doğru mu .Yardımcı olurmusunuz ona göre değiştiricem kalınıyla bikaç gün içinde...
ya arkadaslar ben masa almak istiyorum babyliss ama kafam karisti su 19,25,32 mm meselesini anlamadim simdi ben hem kucuk hem buyuk bukleler yapmak istiyorum hangisini aliyim o zaman.lutfen cevaplarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?