kızlar benimde maşam babyliss ve aşırı memnunum. ben dijital ekranlı olanlardan aldım 200 dereceye kadar ısıtıyo ve gerçekten çok memnunum başka markada kullandım ama babyliss üstüne yok :) hepinize tavsiye ederim
Arkadaşlar benim saçım kalın telli ve çok kıvırcık. ben 19mmlik mi alıyım yoksa 25mmlik mi.? kalın dalgalı istiyorum hangisi daha uygun olur?? birde saçı kıvırcık olanlar önceden düzleştirmiyorlar, direk kıvırcık saça uygulanıyor dimi ??
Arkadaşlar benim saçım kalın telli ve çok kıvırcık. ben 19mmlik mi alıyım yoksa 25mmlik mi.? kalın dalgalı istiyorum hangisi daha uygun olur?? birde saçı kıvırcık olanlar önceden düzleştirmiyorlar, direk kıvırcık saça uygulanıyor dimi ??
Kalın istiyorsan 19mm den menun kalmayabilirsin. İstersen prova yapabileceğin biryerden almayı dene. Gerçi sağlık bakanlığı hijyen ürünlerinde keyfi değiştirme olayını kaldırmış, deneten biryer bulmak da zor gibi. Maşası olan bir aarkadaşından da deneyebilirsin.
Saçı nispeten düzgün bir görünüme kavuşturduktan sonra uygularsan daha güzel sonuç alırsın.