Saç Şekillendiriciler babyliss maşa hakkında...

Harmonyy

19.11.2016 ♥
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
1.711
172
363
kızlar maşa almayı düşünüyorum geçen gün gezerken teknosaya girdim orada babyliss maşa 24.90 tldi ben de düzleştirci de maşa da babyliss üdşünüyorum çünkü düzleştiricide braundan da philipsten de memnun kalmadım ama fiyat neden bu kadar uygundu anlamadım alsam mı almasam mı kararsızım aranızda babyliss maşa kullanan ve fikir vermek isteyen varsa buradayım... ne yapayım sizce.? bu arada saçım zaten kıvırcık ama maşa kesin olarak alıcam yani... bana akl veir misinizz

Ben de babyliss maşa kullanıyorum çok memnunum. Ben 70 tl ye falan almıştım ama o zamanlar daha pahalıydı zaten maşalar belki kampanyadır ucuzlamıştır falan kaçırma yani. Isınan kısmının seramik olmasına dikkat et yakmasın saçlarını çok, hem seramik olunca çok güzel parlatıyor, bir de yapmak istediğin bukle kalınlığına göre seç kalınlığını kesin memnun kalırsın babyliss'ten. Ben de kıvırcık saçlıyım, bukleleri belirginleştirmek için kullanıyorum çok da güzel oluyor :)

Kaç mm çaplısını kullanıyorsunuz hanımlar, ben de almak istiyorum ve fiyat olarak çok araştırmama rağmen bir sitede indirimde, 41 tl. Nasıl?

Canım babyliss çok güzel.. Bende daha yeni 70 tl ye aldım ..
Modeli babyliss pro 180 2325 di sanırım..
Isı ayarı var en yükseği 180 c ve gayet yeteli inanki.
Nano teknoloji var ve titanyum seramiği saçı bırakınca bir ışıldıyor , saç resmen kayıyor maşadan ..
25 mm aldım tutmaz felan deniyor ama kalın seviyorum ben. Düzgün bi spreyle her saçtada tutar.. 200 c ye gerek yok hani.

Düzleştirici olarak remington s6500 kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim.buklede yapıyor ve harika düzleştiriyor
Saçta sağa sola kıvrışma vs kesinlkle olmuyor ve ben 170 c de kullanıyorum düzleştiriciyi :)

canımm ben kullanıyorum 25 mm olanı çok ama çok memnunum 200 dereceye kadar ısıtıyor,saça zarar vermiyor ama ben yine de ısı koruyucu kullanıyorum saçlarıma ve çok doğal duruyor

Kızlar cevaplar için sağolun, angelim ben de 25 mm düşünüyorum , sen de sendekinin modelini yazabilir misin, HAngi koruyucuları kullanıyorsun? Ve sprey kullanmak gerekiyor mu, ben sprey olayını pek sevmiyorum da, saçta doğal hareketlilik daha güzel oluyor.

Canım benim ki Babyliss 2325E Nano Teknoloji 25MM.Hepsiburada'dan almıştım yorumları okuyarak,çok memnunum.Avon'nun ısıya karşı saç koruyucusunu kullanıyorum,kırılmasını önlüyor saçın ve çok güzel kokuyor.Ben sprey kullanmıyorum,maşa oyaptıktan sonra parmaklarımla bukleleri belirginleştiriyorum,sonra da başımı aşağıya eğip dağıtıyorum bukleleri.O zaman çok doğal duruyor ve bozulmuyor.

Dün ben de oradaki yorumlara baktım, herkes çok memnun, heralde ben de oradan alırım, sağol canım

benimde maşam baybliss çokta memnunum.
70 liraya almıştım.8 ayarlı saçına göre ısısını ayarlıyor böylece daha az zarar veriyor saça
hem bütün şekillendiri ürünleri kullanmadan önce koruyucu krem kullanmalısın canım.büyük bir oranda koruyor saçını.bayblissi öneririm :)

Sendeki hangi modeli ve kaç mm çapında? Olumsuz hiçbirşey duymadım, alacağım babylissi

bu benm saçlar maşa tutmuyo kızlar ince ve düz olduğunda tabi
babyliss tutturur mu ne dersnz bana maşa önerin

bu benm saçlar maşa tutmuyo kızlar ince ve düz olduğunda tabi
babyliss tutturur mu ne dersnz bana maşa önerin

Ben philps kullanıyorum hem çok çabuk ısınıyor hemde çok güzel yapıyor ben çok memnunum yıkamadığım sürece pek açılmıyor saçlarım

Son düzenleme:

BAYBLİSSİN MAŞALARININDA FİYATLARI AYRI AYRI MODELLERİNE GÖRE DEĞİŞİYO BENDE YENİ ALDIM 32 LİRAYA AYNI TEKNOSADAN
ben sürekli yapmıyacagım için uygun birşey tercih ettim..
İNDİRİMDEYDİ SAÇA TUTTUGUN YER SERAMİK BENİMKİ...
ORADA 15 LİRADA BİLE MAŞA VARDI AMA UÇLARI METALDEN ONLAR SAÇLARI YAKIYOMUŞŞ.. ALIRKEN SOR SERAMİKMİ DİYE...

KULLANIŞI NASIL DERSEN HİÇ TAM MAŞALAMADIM GECEN HAFTA SADECE ÖN UÇLARINA YAPTIM GÜZEL BECEREMEDİM
BENİM BECERİKSİZLİĞİM O AMA

buarda benimki bundan:

ben babyliss in hem düzleştiricisini hem maşasını almıştım ve çok memnunum çok güzel yapıo her 2side:) maşası öyle hemen bozulmuyor iyi çabuk tutuyor..hemen ısınıyor öyle yarım saat önceden fişe takıp ısınmasını beklemiyorsun yani..düzleştiricisinide buharlı olanından almıştım,su koyuorsun içine buharla yapıyor onu da tavsiye ederim:) öyle saçlarımı da mahvetmiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…