M mavi_ada Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2012 4 3 36 Eskişehir 19 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_ada #1 Merhaba Hanımlar, Aranızda Babyliss marka curl secret saç maşası kullanan var mı, ya da memnun musunuz?
Merhaba Hanımlar, Aranızda Babyliss marka curl secret saç maşası kullanan var mı, ya da memnun musunuz?
K kedicik16 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2010 29 2 86 Manisa 4 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_ada #2 Ben yeni aldım şimdilik memnunum .saçlarım küt güzel şekillendiriyor. Maşa ile elimi yakıyordum bunda öyle bir sorun olmuyor. Tavsiye ediyorum yani :)
Ben yeni aldım şimdilik memnunum .saçlarım küt güzel şekillendiriyor. Maşa ile elimi yakıyordum bunda öyle bir sorun olmuyor. Tavsiye ediyorum yani :)
K kedicik16 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2010 29 2 86 Manisa 4 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_ada #3 mavi_ada .!.: Merhaba Hanımlar, Aranızda Babyliss marka curl secret saç maşası kullanan var mı, ya da memnun musunuz? Genişletmek için tıkla...
mavi_ada .!.: Merhaba Hanımlar, Aranızda Babyliss marka curl secret saç maşası kullanan var mı, ya da memnun musunuz? Genişletmek için tıkla...