Saç Şekillendiriciler Babyliss 2337U Wave Envy nereden bulabilirim?

Bu wag maşa değil mi?Ürün yeni galiba hep yabancı sitelerin satış listesinde ismi var.Türk alışveriş sitelerinde bulunan wag maşaları bile mağazalarda bulamadım ben.Sanırım bu ürün hiç bulunmaz :/

Son düzenleme:
Tabi yabancı sitelerden alabilirsin ama gümrük işlerinden hiç anlamıyorum.Orada bir sorun olur mu bilmiyorum.Belli bir fiyatın üstünde yapılan alışverişlerde ne uygulanıyor,limit nedir,hangi ürünlerde sorun çıkıyor hiçbir bilgim yok.Bide gelmesi uzun sürer:/İlla wag maşa alacaksan başka marka al istersen.Tabi bu wag maşaysa.Tam anlayamadım ama o galiba.

Son düzenleme:
kızlar büyük kipalarda vardır. yani ben bitanesinde gördüm. hatta olacağını düşünmüodum baktım markası babyliss fiyatı da yanılmıyosam 165 civarı olmalı ya da 145 :S ama boyutunu bilmiyorum...

canim ben e bay dan aliyorum orda var bunlardan. ben dun bunu aldim hair crimper . senin istediginden de vardi.. e bay e bi bak derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…