• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Babyliiss 19mm'lik mi yoksa 25'lik olanı mı almalıyım?

haticeemm

Eşine ve Oğluna Aşık
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.031
25
158
39
Muğla
arkadaslar saç maşası almak istiyorum ama hala kararsızım babyliisın 19 luk olanımı yoksa 25 lik olaımı almalıyım birse babylissin hangi modelini amalıyım bana tam bilgi veririmisiniz.babyliis pro 200 2361 CE olanmı? 200 2362 olanmı yoksa 2219CE olanmı kafam karıştı:)

saçında hangi boyda bukleler istiyorsan ona göre seçim yapmalısın canım. mesela benim saç telim kalındır ve zor şekil alır, küçük maşa kullandığımda kötü ve kabarık bi sonuç alırım. maşa kısmı kalın olanlarla çok rahat ederim bukleler kalın ve doğal olur.

saç yapına göre milimine karar ver derim, ben de babyliiss kullanıyorum

saçında hangi boyda bukleler istiyorsan ona göre seçim yapmalısın canım. mesela benim saç telim kalındır ve zor şekil alır, küçük maşa kullandığımda kötü ve kabarık bi sonuç alırım. maşa kısmı kalın olanlarla çok rahat ederim bukleler kalın ve doğal olur.

saç yapına göre milimine karar ver derim, ben de babyliiss kullanıyorum
babybiis in farklı kodlu olanları var sen hangisini kullanıyorsun canım.benim saçım ince telli dalgalı 25 daha uygun olacak sanırım

arkadaslar saç maşası almak istiyorum ama hala kararsızım babyliisın 19 luk olanımı yoksa 25 lik olaımı almalıyım birse babylissin hangi modelini amalıyım bana tam bilgi veririmisiniz.babyliis pro 200 2361 CE olanmı? 200 2362 olanmı yoksa 2219CE olanmı kafam karıştı:)

uzzuunn zamandır masa ve duzlestırıcı arayısında sonra tecrubelerımı senınle paylasayım ıstedım..öncelıkle sacım ınce tellı ve az banyo sonrası ugrasırsam hafıfı dalgalı olur 4 ay once masa almaya karar verdıgımde teknosadakı satıcının gazıyla phılıps aldım 15mm aslında memnunum cabuk ısınıp guzel kalıcı bukle yapıyor sadece sacıma sardıgım kısmı metal dıye takıldım ve netten aslında daha once karar verdıgım bablıss 2319 aldım kesınlıkle super bı alet cok memnunum buklelerın boyutuda cok ıdeal kalın ıstersem daha cok sac alıyorum ınce ıstersem az sac alıyorum 25 lık olanı cok kalındı bakmadan alma derım ama marka olarak bablıss tek gecerım bu arada remıngtonuda denedım bulesı guzel ama alet cok agır sacım bıtmeden kolum agrıdı bırde netten almanı tavsıye ederım fıyatlar daha ucuz....

uzzuunn zamandır masa ve duzlestırıcı arayısında sonra tecrubelerımı senınle paylasayım ıstedım..öncelıkle sacım ınce tellı ve az banyo sonrası ugrasırsam hafıfı dalgalı olur 4 ay once masa almaya karar verdıgımde teknosadakı satıcının gazıyla phılıps aldım 15mm aslında memnunum cabuk ısınıp guzel kalıcı bukle yapıyor sadece sacıma sardıgım kısmı metal dıye takıldım ve netten aslında daha once karar verdıgım bablıss 2319 aldım kesınlıkle super bı alet cok memnunum buklelerın boyutuda cok ıdeal kalın ıstersem daha cok sac alıyorum ınce ıstersem az sac alıyorum 25 lık olanı cok kalındı bakmadan alma derım ama marka olarak bablıss tek gecerım bu arada remıngtonuda denedım bulesı guzel ama alet cok agır sacım bıtmeden kolum agrıdı bırde netten almanı tavsıye ederım fıyatlar daha ucuz....

çok teşekkür ederim canım paylaştığın bilgiler için.bende babyliis alacağım 25 lik ile 19 luk arasında kalmıstım sanırım 19 luk olanını alacagım.sen 25 kalın demissin sanırım 19 luk ideal

Canım saçın gür se ve iyi tutuyorsa 25 mm liğin bukleleri her zaman daha doğaldır.
Ama 19 mm de daha avantajlıdır. Saçın çok uzun değilse tabi.
Bikaç gün içinde dalgalar açılır. yani büyük dalgalara da küçük dalgalarada sahip olmuş olursun.

Ben de 2 sene oncesine kadar 19luk mu 25lik mi diye buldugum her konuyu, yorumu okumustum. Sonunca 19'luk almaya ikna oldum.
Eger saclarin benimki gibi bukle tutamayan, duze donuk sacsa 19'luk oneririm. Yok, bukleler oldugu gibi kalir, cok guzel tutar dersen 25'lik al. Benim saclarimin bukleleri yapildiktan sonra genisliyor. 19'lukla yapiyiorum, bukleler 25'lik gibi duruyor. 25'likle yaptigim zaman da hepten kocaman aciliyor bukleler. Bunlari goz onunde bulundurarak 19'luk aldim ve hic pisman olmadim.

Aldigimin markasi Babyliss, modelini bilmiyorum. Marka olarak da bu markadan cok memnunum, tavsiye ederim.

Canım saçın gür se ve iyi tutuyorsa 25 mm liğin bukleleri her zaman daha doğaldır.
Ama 19 mm de daha avantajlıdır. Saçın çok uzun değilse tabi.
Bikaç gün içinde dalgalar açılır. yani büyük dalgalara da küçük dalgalarada sahip olmuş olursun.

Ben de 2 sene oncesine kadar 19luk mu 25lik mi diye buldugum her konuyu, yorumu okumustum. Sonunca 19'luk almaya ikna oldum.
Eger saclarin benimki gibi bukle tutamayan, duze donuk sacsa 19'luk oneririm. Yok, bukleler oldugu gibi kalir, cok guzel tutar dersen 25'lik al. Benim saclarimin bukleleri yapildiktan sonra genisliyor. 19'lukla yapiyiorum, bukleler 25'lik gibi duruyor. 25'likle yaptigim zaman da hepten kocaman aciliyor bukleler. Bunlari goz onunde bulundurarak 19'luk aldim ve hic pisman olmadim.

Aldigimin markasi Babyliss, modelini bilmiyorum. Marka olarak da bu markadan cok memnunum, tavsiye ederim.
yorumlarınız için çok teşekkürler arkadalar bütün yorumları değerlendirdim ve 19 luk aldım.çok memnunum.buklelelrim 2 gün çok rahat duruyor bozulmadan.iyiki 25 lik almamışım diyorum.

25 lik yaptığın an çok güzel..ama 2 saat içinde iniyor bukleler, öyle de bayaaa bi doğal oluyor maşalı mı değil mi bukle mi var hiç belliolmuyor..saçlarım dalgalı,normal telli ve seyrek olmadığı halde böyle..belki modelinden falandır kalıcılık durumu..

kesinlikle 19 mm.liği al.çünkü ben doğal bukle sewiyorum diye 25 mm.liği aldım hemen saçıma da denemiştim.ama ewe geldim yaptım saçımı 25 mm.liği yaptım saçımı bi baktım 2 dakika sonra bozuldu hiç memnun kalmadım.kalın olduğunda hemen bozuluyo.sonra değiştirdim 19 mm.liğini aldım.we çok memnunum.kolay kolay bozulmuyor we doğal bukle yapmasını istersen de daha kalın saç alırsın olur...

$kafa1k.jpg $kafa2k.jpg

efenim fotoğraflarda gördüğünüz saçlarımı 25mm babyliss maşamla tutamları olabildiğince ince alarak yaptım, ve spreyin yardımıyla 2 gün dayandı...Yalnız tutamları kalın alırsam daha yaparken düşmeye başlıyorlar ve tepesinde muhabbet kuşu gezinmiş kadın saçına dönüşüyor sinir oluyorum:)
ama herşeye rağmen ben maşamdan memnunum...belki ince bukle sevmediğim için olabilir...
faydalı olabilmişimdir umarım

Biraz konuyla alakasız bişey olucam ama bişey sorucam yarın okul balomuz var kuaföre gidicem saçıma doğal bukle yapmak istiyorum ama kuaföre saçını nasıl yapıyım diye srduğunda doğal bukle yaptırmak istiyormmu diyecem yoksa başka bir ismi varmı lütfen yardımm

Biraz konuyla alakasız bişey olucam ama bişey sorucam yarın okul balomuz var kuaföre gidicem saçıma doğal bukle yapmak istiyorum ama kuaföre saçını nasıl yapıyım diye srduğunda doğal bukle yaptırmak istiyormmu diyecem yoksa başka bir ismi varmı lütfen yardımm

dogal bukle de onlar yapar
iyi eglenceler

yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaslar.19 luk aldım ve çok memnunun.saçımı bukle yaptıktan sonra hafif dağıtıyorum çok güzel oluyor.iyiki 19 luk almışım diyorum.çektiğim fotoları bulabilirsem eklemeye calısacagım.

Back