Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim benim... Cok tesekkür ederim... gúnes yarin bizim icin dogacak insallah.. Ben birazdan Türkiyeye ucacam.. yarin sabahta kocacigim inecek insallah.. Sabah onu karsilicamm... cok heyecanliyim.. Aksam istanbulda oldugum zaman gelirim gene insallah... Seviyorum seni canim.. ve tüm safak sayan arkadaslarimi.. Darisi basiniza insallah.. sag saglim kavusursunuz insallah
Anammmm ben bebikimin bu topiğini neden görmedimmm....
Canım benimmm Allah bidaha ayrılık yaşatmasın... hep beraber olun...Çok Mutlu ol kocacınla bebişim seviyorumm seniiii
beybikecimmm çok çok çok mutlu oldum senin adınaaa..
Allah bir daha böyle ayrılık yaşatmasın
Hakkıınızda herşeyin hayırlısı olsunnnnnn
Depükleme şerefine bende nail oldummmm. Hadi bakalımm naşşş şafak saymalardan, özledim mesajlarındaaa
ÇOOOK tebriklerrrrr
Darısı başıma, darısı başımaaa
Canım benım senın adına cok ama cok mutluyum... RABBİMDEN BİR ÖMÜR BOYU SAGLIKLI MUTLU HUZURLU BİR AİLE OLMANIZI DİLERİM.... DARISI BAŞIMIZA DİYORUM İNŞALLAH
canım arkadaşım babykem bitti bak bittttiiii, çok şükür belki de şu sıralar kavuştunuz, allah bir daha başka ayrılık yaşatmasın, hep mutlu olun canıııımmm