Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Babyhope

DarkAngellotti

BeN ONa ReSMeN AŞıĞıM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
896
6
116
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben henüz 5 aylık hamileyim ve şimdiden beşik bakmaya başladım
bu takımı beğendim BABYHOPE marka daha önce bu markayı kullanan varmı?ölçüleri : Beşik:60x120 cm * Yükseklik : 104 cm Derinlik : 43,5 cm
derinliği bebek güvenliği için uygun mu sizce?

ve istersen büyüyen beşik yaptırılabiliniyomş fark verilerek sizce kullanışlı olur mu?

ben şuan babyhope beyaz 60*120 kullanıyorm şuana kadar hiç güvenlik problemi yaşamadm ama bebişim küçük.. 1 haftalıktan beri beşikte yatıyo alışsn dedim ben. ama büyüyen almadım ne bilim zaten büyüyünce bu cadılar beğenmiyo kendi istediklerini aldırıyo ki.

canım ben bu şifonyer ve beşiği istiyorum sen görerekmi aldın yoksa netten mi sipariş verdin?
ayrıca canım 4 çekmeceli ben yatak odama koycam beşiği çekmeceleri kullanışlımı eşyaları sığmaz diye şifonyerinide almak istiyorum.

benimki 2 çekmeceli ama sığmıyo hiç ben bi süre sonra gardrop alıcam böyle çekmece falan zor gibi. ama şifonyer de bi süre idare eder yerin varsa bence şifonyeri al. biz netten alıcaktık ama eşim araştırdı istanbulda asıl yerini buldu ve gittik ordan aldık. ucuza geldi baya bi.

merhabalar...
.bende şuan 32 haftalık hamileyim ve aynı takımı almak istiyorum. bu konuda bazı sorularım olacak.
üründen memnun musunuz?
İstanbul'daki asıl yerini bulduğunuzu yazmışsınız, bu yer nerede acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…