Baby Shower Hediyesi

Gidilen kisiyi cok iyi tanimiyorsaniz, iyi bir cocuk magazasindan hediye ceki daha uygundur diye düşünüyorum. Eskiden fiyat etiketi göstermek ayip sayılırdı ama artık oyle degil. Kullanmayacagi bir sey almaktansa, ihtiyaclar daha fazla on planda olmali.

Konunuzdan bağımsız olacak afedersiniz ama tutamayacağım kendimi.
Kapitalist sistemin talep açığını gidermek için böyle saçma salak adetler çıkardılar. Millet de sosyal medyada görüp görüp özeniyor. Boşa masraf israf. Ben protesto ediyorum gitmiyorum böyle saçmalıklara

Kapitalist sistemin talep açığını gidermek için böyle saçma salak adetler çıkardılar. Millet de sosyal medyada görüp görüp özeniyor. Boşa masraf israf. Ben protesto ediyorum gitmiyorum böyle saçmalıklara

gerçekten hep boşa masraf

O yetmedi üstüne "gender reveal parti" çıktı :KK70: (yani cinsiyeti öğrenme partisi)
Ekonomist olarak böyle şeyleri çıkartani alkışlamak lazim. Güzel satış metodu. Baloncular bayram ediyor :D

Ya yeri gelmişken sormak istiyorum baby shower nedir . Lütfen biri bana anlatabilir mi? Doğum günü filan mi?
Bu da bir Amerikan icadıdır. Anne daha doğurmadan akraba arkadaş ne varsa, annenin evinde toplanır, bebeğe hediyeler verirler. Anne ve bebeğin ihtiyaç duyduğu, kullanacağı şeyler olur.

Artık bizim de oldu bu adet ve bir tık üste taşıdık, baya baya nişan düğün tadında organizasyonlar yapanlar bile var :KK70:

Bu da bir Amerikan icadır. Anne daha doğurmadan akraba arkadaş ne varsa, annenin evinde toplanır, bebeğe hediyeler verirler. Anne ve bebeğin ihtiyaç duyduğu, kullanacağı şeyler olur.

Artık bizim de oldu bu adet ve bir tık üste taşıdık, baya baya nişan düğün tadında organizasyonlar yapanlar bile var :KK70:
Daha doğmadan derken? Bebek yokken bebek partisi mi yani🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Bilmem kaç bin takipçisi olan biri 12 haftalık bebeye parti yapmş geçen of ne saçma şeyler konu yorumum ben gitmiyorum böylr şeyrlere doğurunca giderdim şahsen

Daha doğmadan derken? Bebek yokken bebek partisi mi yani🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Aynen öyle..Ama Amerikadaki versiyonunu yine anlıyorum, evde küçük bir kutlama tarzında oluyor, ve insanlar gerçekten ihtiyaç şeyler getiriyor. Zıbın, biberon gibi. Hem eğlence oluyor, hem de maddi olarak yeni ailenin işinin kolaylaştırıyor bu.

Ama bizde gelecekten çok masraf yapılıyor, yok mekan tut, yok pastası, konuğa verilecek hediyesi falan. Bir de durumu olmayanda görüp özeniyor, sanki onun yavrusu gerçekten bişeyden yoksun kalıyormuş gibi.

Aynen öyle..Ama Amerikadaki versiyonunu yine anlıyorum, evde küçük bir kutlama tarzında oluyor, ve insanlar gerçekten ihtiyaç şeyler getiriyor. Zıbın, biberon gibi. Hem eğlence oluyor, hem de maddi olarak yeni ailenin işinin kolaylaştırıyor bu.

Ama bizde gelecekten çok masraf yapılıyor, yok mekan tut, yok pastası, konuğa verilecek hediyesi falan. Bir de durumu olmayanda görüp özeniyor, sanki onun yavrusu gerçekten bişeyden yoksun kalıyormuş gibi.
Çok teşekkür ederim. Sayenizde 1 yaşıma daha girdim 😊

Ya yeri gelmişken sormak istiyorum baby shower nedir . Lütfen biri bana anlatabilir mi? Doğum günü filan mi?
Ahhaa kuzum hamile kadina son ayinda yapiyor ve dogum hediyeleri goturuluyor
Bizdeki dogum hediyesinden farki ve guzel olan tarafi doguma bir ay kala hediyeler verildigi icin anne de ona gore alisverisini yapiyor fazladan almiyor , bosa para harcamiyor
Eger samimi oldugun biri yapiyorsa baby showeri zaten bir ihtiyac listesi de oluyor , herkes butcesine gore onu alip goturuyor
Bence cok mantikli bir uygulama , ben ivir zivir kutlamalara karsiyimdir ama baby shower cidden cok faydali oluyor bebegin ihtiyaclarini karşılamada

Ahhaa kuzum hamile kadina son ayinda yapiyor ve dogum hediyeleri goturuluyor
Bizdeki dogum hediyesinden farki ve guzel olan tarafi doguma bir ay kala hediyeler verildigi icin anne de ona gore alisverisini yapiyor fazladan almiyor , bosa para harcamiyor
Eger samimi oldugun biri yapiyorsa baby showeri zaten bir ihtiyac listesi de oluyor , herkes butcesine gore onu alip goturuyor
Bence cok mantikli bir uygulama , ben ivir zivir kutlamalara karsiyimdir ama baby shower cidden cok faydali oluyor bebegin ihtiyaclarini karşılamada
Milana abla. Nişan bile yapmamış ve direkt evlenmiş ve nikaha da kot pantolonda giden ben icin bunlar cok fazla 😂😂😂

Back
X