Baby Shower Hediyesi

of bu cinsiyet, bebek duşu partileri falan çok gereksiz.
baby showerı anne hazırlamaz, sürpriz yapılır genelde.
anne liste hazırlar onlar alınır.
türkiyede hem baby shower hediyesi hem altın bekliyorlar.
bence bizim adetlerimiz bin kat güzel. takarsın bütçene göre altın veya para isteyen istediğini alır.
hani yapmak isteyenlere fikir olsun:confused:

Bu da bir Amerikan icadıdır. Anne daha doğurmadan akraba arkadaş ne varsa, annenin evinde toplanır, bebeğe hediyeler verirler. Anne ve bebeğin ihtiyaç duyduğu, kullanacağı şeyler olur.

Artık bizim de oldu bu adet ve bir tık üste taşıdık, baya baya nişan düğün tadında organizasyonlar yapanlar bile var :KK70:
Yurtdışında bu partiler anneye destek amaçlı yapılıyor.
Türkiye dekiler baştan aşağı buram buram gösteriş kokuyor.

Ahhaa kuzum hamile kadina son ayinda yapiyor ve dogum hediyeleri goturuluyor
Bizdeki dogum hediyesinden farki ve guzel olan tarafi doguma bir ay kala hediyeler verildigi icin anne de ona gore alisverisini yapiyor fazladan almiyor , bosa para harcamiyor
Eger samimi oldugun biri yapiyorsa baby showeri zaten bir ihtiyac listesi de oluyor , herkes butcesine gore onu alip goturuyor
Bence cok mantikli bir uygulama , ben ivir zivir kutlamalara karsiyimdir ama baby shower cidden cok faydali oluyor bebegin ihtiyaclarini karşılamada
Türkiye'de olay böyle işlemiyor malesef.
Abartı abartı süsler, balonlar, çılgınca para saçma furyası.. Sadece gösteriş amaçlı yapılan birşey.
Yabancı bir kadında görmüştüm, o kadar mütevaziydi ki, keşke bizimkilerde böyle olsa.

konu sahibi bence gitme bebek doğunca görmeye gidersin.
zaten sana yelek getirmiş demek çok samimi değilsiniz.

Baby shower yapmadım hiç gitmedim de bence büyük bir şey almaya gerek yok tek parça bir tulum bile olur. Bebek görmede de aynı şekilde bir yelek alırsın.

baby showerda yeni adet oldu ya gerçekten komik geliyor bana:KK48:yelek getirene aynı ayarda bir hediye götürün çok da kasmayın.bebek görmeye giderkende yine uygun birşey götürürsünüz.

Valla bana yelek getirene ben de örgü patik yada en ucuzundan bir müslin verir geçerim.

Cok sagolun kizlar yorumlariniz icin evet cok samimi degiliz zaten.
Benim takildigim konu hediyenin fiyati degil zaten ama bana deger vermemis gibi hissettim biz altin taktik oda uyduruk bi yelek getirmisdi en ucuz magzadan direk posetinden vermisdi bari paketleseydi öyle aa mecburdum bisey almaya ilk önüme geleni aldim hesabi olmusdu en mantiklisi ya gitmemek yada ayni onun yapdigi gibi cok uyuduruk ucuz bisey alip vermek

Türkiye'de olay böyle işlemiyor malesef.
Abartı abartı süsler, balonlar, çılgınca para saçma furyası.. Sadece gösteriş amaçlı yapılan birşey.
Yabancı bir kadında görmüştüm, o kadar mütevaziydi ki, keşke bizimkilerde böyle olsa.
Kuzum bende turkum , benimki sahane gecmisti , bakms drn instagramdaki show yapan tiplere , bu isi gayet duzgun yapanlar da var

Kuzum bende turkum , benimki sahane gecmisti , bakms drn instagramdaki show yapan tiplere , bu isi gayet duzgun yapanlar da var
Sosyal medyanın rezillikleri diyorum.. :/ eskiden herşey usulüne göre yapılırdı, sosyal medya türedi türeyeli herşey amacından saptı. Seninki çok güzel geçmiş mesela, eminim senin işine yarayacak bir sürü şey gelmiştir.

Baby shower in esprisi, anne adayı bebeği gelmeden eksiklerini liste yapıyor ve eşe dosta gönderiyor. Onlar da aralarında anlaşıp her biri listeden bir eksiği kapatıyor. Amacı, özelliği budur yani. Size böyle bir liste gelmediyse davet sahibine sormalısınız.
Herşeyde olduğu gibi bunuda biz değiştirdik ve gorgusuzce sırf beybişowaaa yapıyorum diyebilmek için aptalca bir parti kurguladik.

Allasen konseptini bilen kaç kişi var?

Sosyal medyanın rezillikleri diyorum.. :/ eskiden herşey usulüne göre yapılırdı, sosyal medya türedi türeyeli herşey amacından saptı. Seninki çok güzel geçmiş mesela, eminim senin işine yarayacak bir sürü şey gelmiştir.
Valla sahane hediyeler geldi , iki tane arkadasim bez pastasi getirmisti o bilr beni 200 liradan kurtarmisti 😂😂 ki gercekten sagolsunlar tum arkadaslarim cok ince dusunerek eksiklerimi tamamlamislardi , oturup aglamistim baby showerimde cidden super bir geceydi , bak simdi bi an hasret coktu icime arkadaslarima karsi peh

Bizim her şeyin cılkını çıkarabilme kabiliyetimiz var. Görgüsüzlükte son noktadayız. Öyle saçma sapan kutlamalar yapılıyor ki, ağzım açık seyrediyorum.

Babay shower bence de adabı ile yapılırsa oldukça işlevsel.

Bizim her şeyin cılkını çıkarabilme kabiliyetimiz var. Görgüsüzlükte son noktadayız. Öyle saçma sapan kutlamalar yapılıyor ki, ağzım açık seyrediyorum.

Babay shower bence de adabı ile yapılırsa oldukça işlevsel.
Baby shower amacına uygun yapılırsa güzel.
Ama dediğin gibi, çoğu zaman herşeyi deli gibi abarttığımız için bunu da abartmış bulunduk. :D cinsiyet partisi, bebek partisi o kadar amaçsız ve saçma geliyor ki bana..

• Beğen
Reactions: csi
Back
X