Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElBaBY MaX bebek arabası (travel sistem)uygun fiyata
şimdi aramayayım cnm gec oldu 70 de anlaşalım mı ya özelden yazamıyorum kusura bakma bu arada benım kızın bu 3 cu arabası olacak yanı 2 tane hallettık attık temız bı durumda degıl mı tekırdağ neresı canım
yok canım ya sevmıyo bızımkı bıraz hıperaktıf bı cocuk 3 yasına gırecek ınsallah pazartesı gunu ama ben arabasız dışarı çıkartamıyorum onu elımı tutmuyo tek başına fırlıyo oraya buraya ınan ne yapıcagımı sasırıyorum onunla
kargo ne tutar bılmıyorum ama aılende burda oturuyorsa onlara teslım ederım ıstersen otobuse verırler otogardan 10tl falan alıyorlar ucret daha mama sandalyemızı ve yurutecımız satıp oyle yollamıstım yada kendımde otobuse verebılırım olmadı ılla kargo yap dersen kargya verırım sen bılırsın
sen odemeyı yaptıktan sonra ben otobuse verırım yada ıcıne sınmesse kargolarda odeme oluyor sanırım yanı sen arabayı kargodan alınca kuryeye oduyorsun sanırım ben yarın ptt kargoya sorarım hbr verırım sana ıyı geceler