- 1 Mayıs 2007
- 191
- 7
- 116
- Konu Sahibi bxixdxixxsxxixm
-
benim yaklasik iki aydir midem bulaniyo ve hergün istifra ediyorum :çok üzgünüm: iki gün önce kan kustum .. midem cok hirpalanmis hasteneye acile gittim sabaha karsi ve eve gitmeme izin vermediler iki gün hastanedeydim :teselli:
allah bütün hamislere kolaylik versin .. anne olmak kolay degilmis hayatimda ilk defa hastanelik oldum. :1shok:
kılzar benim çok şiddetli başım ağrıyor o kadar ki dün izin alıp eve gittim hergün dua ediyorum bugun ağrımaz inşallah diye günlük yaşantımı çok olumsuz etkiliyor çünkü ilaç almakta istemiyorum doktorum minoset yazdı hiçbir faydası yok çok çaresizim
Geçmiş olsun Semrasçım ama hamileliğin bazı devrelerinde baş ağrıları oluyormuş. bir kaç hafta içinde geçermiş. Korkulacak birşey yok endişelenme normal şeyler bunlar. bol bol yüzünü soğuk suyla yıka.ve tülbentle başını sıkıp temiz hava almaya çalış. Ve bilgisayardanda uzak dur.. :teselli:
semrascım geçmiş olsun...doktor ne diyor bu duruma...normalmiymiş...kan basıncı artıyor ya o yuzden de baş ağrısı olabilir belki...internetten araştırsana,ben araştırdımda buraya link eklemek nekadar dogru olur diye eklemedim...nedenlerini ve nasıl başa çıkacağını yazıyor...
Ah canım çok sağol nerde bilgisayardan uzak durmak yaklaşık 9 saatimide bilgisayar başında geçirmek zorundayım ben ekranın ışığını kararttım çaresiz
soğuk su iyi geliyor gerçekten denedim birde migren var bende sanırım bu gebelik onunda tetikledi doktorum yapacak birsey yok bir kaç aya düzelir artan kan basıncı nedeniyle damarlar genişliyor dedi tabii migrende üsteliyor ne yapalım idare ediyorum ama gerçekten çok zor senağlama
Semrasçım aynı bende 9 saat bilgisayar başındayım. Allah yardımcımız olsun. Bilgisayara 50 cm ten fazla yaklaşmamalıymışız. Bebişlere zararlıymış. Migrene karanlığın ve sessizliğin iyi geldiğini duymuştum. Başın ağrıyınca bebişini düşün. Hap gibi geleceğinden eminim. Başka bir şeylere adapte olmayı dene..:teselli:
sana jest yaptım umarım iyi gelmiştir.
sağol canım çok iyi geldi desteğin için teşekkürler keşke bende öyle arabanın arkasında hoplaya
hoplaya eve gitsem 1 saatim kaldı ama mahvoldum ağrıdan dün izin aldım diye bugun almadım senağlama
Az kalmış sabret canım.. Bu gece iyi bir dinlen yarın seni çok iyi bekliyoruz.
bende hergün yeni bir umut bugun başım ağrımaz diye uyanıyorum ama 3 gündür her günüm aynı çok sağol bıdışım bugun çok destek oldun bana sanki
düşünmeyince daha az ağrıyor Şeniz
Rica ederim nedemek semrasçım. Önemli olan sana yardımcı olabilmek.a.s.
hadi bıdışım sıra bizlerde artık şu cinsiyet meselesi beni baya bir meraklandırmaya başladı :içelim:
ondan mı başıma ağrılar giriyordur nedir :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?